woensdag 2 mei 2018

AprilHoihoi!

April begon erg druk met de toetsweek, maar uiteindelijk werd het steeds rustig en was er steeds meer plek voor leuke dingen: zoals optredens, wedstrijden en gezelligheid. 
Toetsweek
April begon weer op een fantastische manier: toetsweek. Gelukkig heb ik het ook deze keer helemaal niet slecht gedaan en heb ik nog steeds geen onvoldoende staan (Ik cringe om deze sinterklaasfeeling). 

Pasen
1e paasdag heb ik met mijn gezin doorgebracht. We hebben heerlijk gegeten, een film gekeken en zijn natuurlijk naar de kerk geweest. 
2e paasdag had ik met mijn team een danswedstrijd in Assen, Soneo. We zijn op het idee gekomen om overal post-its op te hangen met teksten als 'Je bent mooi', 'Ik ben trots op je -God' en 'Ook als je verliest ben je al een winnaar'. Op deze manier willen we de danswereld wat positiever maken, maar ook Jezus bekend maken. 
We zijn uiteindelijk 11e van de 17 geworden. 

Vriendenweekend
Dit weekend mochten we met twentyfour (leukste christelijke tienergroep van Nederland) vrienden meenemen. Ik nam m'n vriend mee en zo zaten we met meer dan 100 tieners op de locatie. 
We begonnen het weekend met een zelfgekozen activiteit. Je kon sporten, muziek maken en dansen. Drie keer raden welke ik koos? 
Na het avondeten hadden we een hele mooie preek over de gaven van de geest en vervolgens hadden we een kampvuur. 
De volgende dag hadden we nog een groot spel en daarna was het eigenlijk wel zo'n beetje afgelopen. Het was in ieder geval erg gezellig!

Danswedstrijd
We hadden met ons team SALT weer een wedstrijd, NNKS. De wedstrijd ging niet helemaal vlekkeloos, maar opzich wel redelijk goed. We zijn uiteindelijk vierde geworden van vijf teams. Geen laatste, dus dat is alweer een overwinning opzich. Er hing wel een hele fijne sfeer op de wedstrijd, we konden goed opschieten met andere teams. 

Koningsdag
Het beloofde een drukke dag te worden. Eerst moest ik een optreden begeleiden van de dansgroep die ik les geef. Ze moesten drie keer optreden en wat deden ze het leuk! Ik ben zeker een trotse docente!
Daarna moest ik werken tot 's avonds laat. 


-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten