woensdag 11 april 2018

Maart


Hoihoi!

Als ik terug denk aan deze maand, kan ik eigenlijk alleen maar bedenken dat het een redelijk drukke maand was. Als ik nog beter nadenk, kom ik gelukkig ook op een paar leuke dingen uit...


Twentyfour
Ook deze maand heb ik weer twentyfour gehad, het leukste christelijke tienerweekend ooit. Een weekend vol goeie gesprekken, mooie preken en veel gezelligheid. Verder kan ik me er niet veel van herinneren. 

Druk, druk en nog eens druk
Op de een of andere manier had iedere leraar zoiets van goh laten we ze eens overladen met werk. Van PO's tot SO's en van huiswerk tot uhm wat is verder nog schoolwerk? In ieder geval. Het was redelijk druk. Maar goed, je doet niet voor niets VWO. 

Werk
Ook dit jaar heb ik het voorrecht om in de ijssalon te werken net als vorig jaar. Ik werk ongeveer twee à drie keer per week, wat eigenlijk net iets te veel is voor een VWO5-leerling die ook al dansles geeft, maar ik heb geld nodig. Gelukkig is het best leuk werk dus is het niet heel erg. 

Wedstrijd
Met ons team SALT zijn we naar de wedstrijd NNKS geweest. We zijn een christelijk team en ons doel was dan ook om een verschil te maken in de danswereld. Zo probeerden we complimenten te geven aan andere teams en ze wat liefde te laten zien. De dans ging (blijkbaar) ook vet goed, want we zijn 2e geworden van de 6! Zo mochten we trots met een beker naar huis. 

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten