woensdag 14 maart 2018

Februari


Hoihoi!

Februari was een mooie maand. Ik mocht onder andere een opleiding afronden, een optreden geven en een bucketlistitem afstrepen...Dansacademie
Dit schooljaar ben ik begonnen met dansles geven bij Dance Inc. Hiervoor moest ik echter nog wel een opleiding volgen om officieel dansdocent te worden. Zo gezegd, zo gedaan. In Februari heb ik gedurende twee weken een opleiding Hiphop Dansdocent gevolgd bij 'de Dansacademie'. Ik leerde hier om dans objectief te beoordelen volgens bepaalde elementen en hoe ik deze elementen kon gebruiken om mijn leerlingen te leren dansen en mijn choreografie├źn beter te maken. Het was redelijk intens, maar ook heel interessant. Op de laatste dag moesten we een theorie- en praktijkexamen maken en voor beide ben ik dik geslaagd! Nu mag ik mezelf officieel dansdocente noemen!


Ooggetuigen
Hetzelfde weekend als de dansacademie had ik ook een optreden bij een toneelstuk genaamd 'Ooggetuigen'. Het is een soort serie met allemaal verschillende stukken. Zo zijn er bepaalde stukken geweest met Pasen en Kerst en nu met het thema 'Wie ben ik?'. Met ons dansteam SALT mochten wij hierin een dans opvoeren wat ging over controle loslaten. Samen met prachtige liederen en het mooie toneelstuk was het plaatje compleet. Zo hebben we met z'n allen veel mensen mogen bemoedigen. Lecrae
Het hoogtepunt van de maand, sterker nog, van 2018 tot nu toe... Het concert van Lecrae (christelijke rapper). Hij staat al ongeveer 5 jaar in mijn lijstje van favoriete artiesten en nu mocht ik hem eindelijk live zien. Na een lange tocht in de auto, trein en op de pont kwamen we drie kwartier van tevoren aan en stonden we redelijk vooraan in de rij. Toen de deuren opengingen vlogen we naar de concertzaal en daar stonden we... Een meter verwijderd van het podium. Het duurde veel te lang voordat Lecrae er was, maar toen hij er eenmaal was, had ik de tijd van m'n leven. 


Vakantiee
Soms heb ik van die vakanties waar ik echt aan toe was. Maar de voorjaarsvakantie voelde echt als een bonus voor mij. Ik was de week van tevoren ook al ziek geweest, dus was toen al redelijk tot rust gekomen. Daarbij was m'n vriendje op vakantie wat zorgde voor weinig afspreken. Uiteindelijk heb ik veel Netflix gekeken en ook nog zo af en toe afgesproken met vriendinnen. 

1 opmerking: