maandag 11 december 2017

November

Hoihoi!

November was voor mij een redelijk rustige maand, vandaar dat het artikel ook niet heel lang zal zijn. Maar het begon en eindigde helaas wat minder...Toetsweek
November werd dit jaar afgetrapt met de toetsweek. Een redelijk spannende, want het was de eerste van VWO 5. Resulaat: Allemaal voldoendes met maar twee zesjes!


Twentyfour

Ook deze maand ben ik weer naar de leukste christelijke tienergroep van Nederland gegaan genaamd twentyfour. Dit weekend mocht ik een kerstdans aan de 50 tieners leren. Dat was natuurlijk een beetje chaos, maar het is gelukt! 
Verder bestond het weekend uit mooie diensten en leuke spellen. Helaas moest ik eerder weg om te leren voor de toetsweek, daar zat ik namelijk nog middenin.


For the first time in forever...
Rust! Het is zó lang geleden dat ik echt rust in m'n hoofd heb gehad, maar November was gelukkig heel erg rustig. Ik had geen deadlines, geen toetsen, geen stress... Heerlijk! Geef mij maar meer van zulk soort maandjes!


For the first time in forever 2.0
Voor November 2017 was het zo'n 5 jaar geleden dat ik voor het laatst ziek was geweest. Helaas kreeg ik nu de buikgriep weer te pakken. Ik was een aantal dagen ziek maar knapte gelukkig weer snel op. 

Nu ik zo terugkijk was November een best wel saaie maand... Maarja, dat mag ook wel eens!


-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten