zaterdag 11 november 2017

Oktober


Hoihoi!

Nu het alweer bijna december is, vond ik het wel weer tijd om m'n maandelijkse praatje te houden over oktober. 


Anniversary
6 oktober was het een jaar geleden dat ik een vriendje kreeg, genaamd Ruben. Dit klinkt alsof het een puppy is. Dat moest natuurlijk gevierd worden, dus waren we het hele weekend bij elkaar. De dag zelf deden we niet zoveel bijzonders. Het was namelijk vrijdag dus ik moest gewoon naar school, Ruben moest in de middag lesgeven (freerunning) en ik was de hele avond bij de dansschool. Over de zaterdag lees je zo meer en de zondag had ik geclaimd om voor een verrassing te zorgen. Namelijk een fotoshoot!


Like Jesus
Op zaterdag gingen we naar Like Jesus, een christelijke conferentie voor jongeren. Het begon met een sicke party onder leiding van LZ7 waarop iedereen helemaal losging. I loved it. 
Na de pauze was er een of andere talkshow wat wij persoonlijk niet heel interessant vonden, dus gingen we iets eerder weg om een plek te bemachtigen bij de KFC. 
De avond was echt prachtig. Ik weet niet meer wat er allemaal is gebeurd, maar ik weet wel dat ik op een gegeven moment geknield zat en niet anders kon dan vertellen aan God hoe awesome Hij is. 


Wie moet er weer in het middelpunt liggen?

Twentyfour
Over awesome gesproken... Twentyfour is een christelijke tienergroep die elk weekend bij elkaar komt om God beter te leren kennen en elkaar. We begonnen anderhalfjaar geleden met 24 tieners en zijn nu uitgegroeid tot meer dan 50 tieners! Supervet!
Het weekend werd afgetrapt met spellen om kennis te maken met elkaar en ging door met een vet lekker diner bestaande uit hemelse pasta. Dat is ongeveer het enige wat ik van het weekend heb onthouden. 's Avonds kwam zo ongeveer de bekendste aanbiddingsleider van Nederland: Hanne de vries.
De volgende dag hadden we nog een dienst, een brainstormsessie en superveel gezelligheid.

Vakantie
Na een paar ongelooflijk drukke VWO 5 weken was het weer eens tijd voor vakantie. Een tijd vol met logeerpartijtjes, high tea's, feestjes en helaas ook voorbereiding voor de toetsweek... Maar toch was de vakantie geslaagd. 

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten