zaterdag 14 oktober 2017

A small and late September postHoihoi!

September... De maand waarin alles weer begint. De maand waarin je weer ritme krijgt en alle verplichtingen weer beginnen. Maar september was ook best een leuke maand...School
Dit onderwerp was wel te verwachten, maar toch ga ik het even benoemen. Ook dit jaar moet ik gewoon weer verder met vwo, nu alweer in de vijfde klas. Niet te geloven dat dit mijn vijfde jaar is dat ik naar de middelbare school ga... Al vijf jaar aan het zwoegen en zweten om al mijn huiswerk te maken, voor toetsen te leren en verslagen te schrijven. En na de middelbare mag ik natuurlijk gewoon nog een paar jaar door.

Better when I'm dancing 
Naast het trieste feit dat school weer begint, is er nog altijd een lichtpuntje voor mij in september: Dansen begint weer! 
Dit jaar mag ik twee groepen lesgeven van 8-12 jaar, een in mijn eigen dorp en een in Zwolle. Superleuke meiden! Hoewel ik er veel energie in steek, krijg ik er ook veel voor terug. Lachende gezichten, bedankjes voor de les, knuffels en veel gezelligheid. Ik hou ervan! Natuurlijk wil ik zelf ook blijven groeien en krijg ik ook les. Dit jaar zit ik bij team Salt, een evangelisatieteam. Het is tot nu toe heel anders dan ik ben gewend. Ik heb altijd gewoon hiphop gehad, maar nu krijgen we techniek, freestyle, tricks en allerlei opdrachten om ons uit onze comfortzone te halen. Spannend, maar wel heel leerzaam.

Weddingtime
In deze maand heb ik meer bruiloften gehad dan in mijn hele leven, al waren het er maar twee. De ene was van een goede vriend van Ruben, hierbij waren we daggast en maakten we een prachtige dienst en een tof feest mee. 
De ander was van m'n neef. In de dienst moest ik zelf ook meezingen. Dat ging helaas niet zo soepel door m'n schorre stem, maar het was wel erg mooi om te doen. Gelukkig heb ik van niemand gehoord dat het vals was ;p. Verder heerlijk gegeten en een leuk feest gehad. 

Berlijn
Het hoogtepunt van deze maand: Berlijn! Met school ben ik op werkweek geweest naar Berlijn. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Insalvation
We sloten de maand september af met een concert van Insalvation. Deze band was de band van het tienerprogramma van New Wine (christelijke conferentie), dus besloten Rebekka (degene waarmee ik naar New Wine ging) en ik om naar Insalvation te gaan. Het was zeker een supergave avond. Insalvation is echt een aanrader #nospon

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten