woensdag 6 september 2017

Luxemburg'17


 

Hey!

Naast Frankrijk heb ik nog een ander reisje gemaakt, namelijk naar Luxemburg met m'n schoonfamilie. 
Twee weken plezier met m'n vriendje, genieten van de natuur en nog veel meer...


Camping 1
Op de terugweg van Frankrijk ben ik in Luxemburg gedropt. Het was een Beter-uit camping. Met andere woorden, een kleine christelijke camping. Het klinkt misschien een beetje gek, maar het was echt een hele leuke camping. Op een gegeven moment kende je elkaar, net als in een klein dorpje. 
Op deze camping deden we ook mee met activiteiten. Zo hebben we als familie meegedaan aan het volleybaltoernooi waar we ook nog mee gewonnen hadden! 
Toen we hoorden van het spel sterkste man slimste vrouw konden Ruben en ik natuurlijk niet achterblijven en hebben ons ook maar aangemeld. Uiteindelijk zijn we tweede geworden omdat ik op het laatst dierenverzorger uit moest beelden. Denk daar maar eens over na hoe je dat moet doen. 
We bleven hier een weekje en besloten toen om naar een andere camping 30 km verderop te gaan. 


Camping nummer 2
De 2e week stonden we op een andere camping, gelegen aan een heel mooi bos. Het had een zwembad en een heel groot sportveld wat zeer geschikt was voor een potje frisbeeën. De enige mensen hier waren bejaarden en jonge gezinnen. Ruben en ik waren zowat de enige tieners. Maar goed, we vermaakten ons prima met de tafeltennistafel, spelletjes, het zwembad, puzzels en Netflix. 


Uitjes
Naast het luieren op de camping hebben we daadwerkelijk nog wat gedaan. Zo hebben we gewinkeld, gemidgetgolfd, stadjes bezocht en mooie natuurplekjes bezocht.


Luxemburg is zeker een aanrader voor als je een keer niet zo lang wilt rijden ;)

-Anna

1 opmerking: