woensdag 19 juli 2017

Sweet sixteen


Hoihoi!

Alweer bijna een maand geleden ben ik zestien jaartjes oud geworden. Ondanks dat het alweer een tijdje geleden is, wil ik alsnog even delen wat er is gebeurd op m'n verjaardag en wat ik heb gekregen. Op 28 juni werd ik zestien, maar had ik ook m'n eerste twee toetsen van de toetsweek. Wiskunde en Frans, waar ik uiteindelijk toch maar even een 9,2 en 7,2 voor heb gehaald :p. 
Toen ik eindelijk klaar was met m'n toetsen, keek ik op m'n telefoon en het enige wat ik zag waren gekleurde streepjes. M'n telefoon was officieel kapot. 
Ruben kwam me ophalen van school om vervolgens te haasten naar de bushalte om de bus te halen. Eenmaal thuis gekomen moest ik alweer snel aan het leerwerk, want we zouden 's avonds uit eten. Of toch niet... M'n broertje was best wel ziek, dus konden we niet uit eten. 
Zeker niet de beste dag... Maarja, dan wordt de volgende verjaardag alleen maar beter. 

Ik wist niet zo goed wat ik moest vragen van vrienden en familie, dus heb ik me laten verassen. Ik heb vooral bonnen en geld gekregen. Dikke prima, kan ik zelf wat kopen! Zoals een nieuwe telefoon :p

Wat ik van m'n ouders zou moeten krijgen, wist ik wel. Een ukelele! Deed ik m'n moeder ook weer een plezier mee met d'r instrumentenverzameling. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kreeg een ukelele voor m'n verjaardag. 
Vet leuk, je hebt dus een app, Yousician, waarmee je dus digitale muzieklessen krijgt. Zo ook ukelele! Dus daar ben ik minstens drie keer per week mee bezig. 

Sinds m'n telefoon stuk is, heb ik besloten om geen social media te installeren op m'n leentelefoon. Het bevalt me zo goed! Nu ik dit schrijf, ben ik ongeveer twee en halve week social media vrij. Het scheelt me zoveel tijd! Ik kom nu aan dingen toe waar ik anders niet aan toe zou komen. Als ik een nieuwe telefoon heb, ga ik het wel weer installeren. Het is ook gewoon leuk. Maar ik wil zeker minderen. Geen idee hoe, dat moet ik nog even uitvogelen. 

Ik heb niet de leukste verjaardag gehad, mede dankzij m'n telefoon, maar het is alleen maar goed dat ik even zonder ben. En ik ben natuurlijk wel vet blij met m'n ukelele en het feit dat ik alweer zestien en nog steeds gelukkig ben!

-Anna

1 opmerking:

  1. (beetje laat) Gefeliciteerd!! Super tof dat je nu ukelele gaat spelen.

    BeantwoordenVerwijderen