woensdag 5 juli 2017

Juni


Hey!

Juni was een leuke, maar ook een hele drukke maand. Hey Anna, zeg je dat niet elke maand? Ja maybe, maar nu is het echt zo! Alles eindigt namelijk in Juni. School :), maar ook dansen:(. Dus ik moest weer van alles afronden. Gelukkig begon ik de maand goed met een aantal hele vette optredens!Opwekking
Voor degenen die geen idee hebben waar ik het over heb als ik over opwekking praat, het is de grootste christelijke conferentie van Nederland. Op z'n hoogtepunt heeft het 65.000 bezoekers. Ik heb er drie jaar gekampeerd, maar dat deed ik dit jaar maar niet. Ik woon aardig dichtbij en het kost aardig veel geld. Vriendjelief en ik zijn dus maar gewoon de zaterdag en zondag naar opwekking gegaan. Zaterdag hebben we twee seminars (soort uitgebreide preken) bezocht en zijn we nog even naar Walibi gegaan. Huh? Wie gaat er nou 'eventjes' naar Walibi? Mensen met een pas. Superchill. 
Om 17:00 zijn we teruggegaan omdat de dansschool waar ik bij zit een workshop mocht verzorgen. Hier heb ik dus ook even aan meegedaan.
Een uurtje later stonden we opeens backstage bij de jongerentent. Jaja, we hadden de generale repetitie voor een optreden. 
Voordat we het optreden hadden we nog even lekker gegeten in de medewerkerstent. Toen de dienst begon was ik redelijk zenuwachtig, bang dat ik m'n solo zou vergeten, ik had hem namelijk de dag zelf nog aangepast. Maar alles is goed gegaan! En zoals je kan zien op de eerste foto deed ik niks anders dan stralen...

Zondag zijn we met ons goeie gedrag vroeg uit bed gegaan om een seminar te bezoeken die op een gegeven moment zo irrelevant werd dat we maar gingen wandelen over het terrein. Daarna zijn we nog even naar Walibi gegaan. 


Efteling
De dag waarop Ruben en ik 8 maanden hadden moest natuurlijk wel gevierd worden. Of het feit dat we een studiedag hadden en het dus rustig zou zijn. We zijn met m'n moeder, broertje en vriendje van m'n broertje naar de Efteling geweest! Het was niet heel ideaal weer, af en toe een flinke bui... Maar verder was het een hele leuke dag! Van de baron tot het sprookjesbos, ik heb genoten!
EOJD
Waar ik twee jaar geleden nog met bewondering naar de openingsdans heb gekeken fantaserende dat ik dat ooit zou zijn, kwam dit jaar m'n droom uit. Ik heb namelijk op de EO-jongerendag de openingsdans gedanst met mijn dansschool. Maar daar houdt het niet op... We mochten nóg twee dansen doen! Een verhaaldans na de preek op het lied 'No longer slaves' en de promotiedans van Beamwear. Ohja, weet je niet wat de EOJD is? Het is een dag waarop 25.000 jongeren uit het hele land bij elkaar komen om God beter te leren kennen en een hele gave dag te hebben.
Na het middagprogramma waren wij klaar met alle optredens en gingen we zelf genieten van de EOJD. We hebben heerlijk gegeten bij LaPlace en 's avonds hebben we genoten van verschillende bands en preken. 
Toen het tijd was om te gaan kwamen we Lindz West van LZ7 opeens tegen backstage! We hebben hem aangesproken en een dans laten zien op een liedje van LZ7 die wij hebben gebruikt in onze mix. Hij was vet enthousiast en begon zelfs over op tournee gaan met ons. Nouja, grootspraak natuurlijk, maar leuk was het wel!#klein
24
Gek genoeg was het opeens alweer het laatste weekend van de leukste christelijke tienergroep dit jaar. Ik kwam zoals wel vaker gebeurt een beetje te laat. Gelukkig kon ik wel mee naar het bejaardentehuis waar we onze outreach hadden. Met een outreach ga je uitreiken naar andere mensen. In dit geval dus naar demente bejaarden. Eerlijk gezegd heb ik daar gewoon niet zoveel mee. Ik was dan ook wel snel degene die vrijwilligde om pannenkoeken te maken in plaats van kletsen met oudjes. Het was nou niet het geval dat we er niks van merkten, aangezien we op een gegeven moment bijna werden aangevallen door een scheldende oma. Echt zielig eigenlijk...
's Avonds hadden we nog een barbecue om een gezellige laatste maaltijd te hebben. Daarna hebben we met z'n allen rondom het kampvuur gezeten, gekletst en gezongen. Heerlijk! Ik hou echt van die sfeertjes...
Om 00:00 hebben we nog even heel hard gezongen voor een vriendinnetje die toen 16 was geworden. We zijn vervolgens snel ons bedje ingedoken. 
De volgende dag hadden we een preek van een koppel wat net 2 maanden getrouwd was, echt superschattig. Maar goed, het ging over tijd met God in de vakantie, wat best moeilijk is aangezien je dan helemaal geen structuur in je leven hebt. Niet dat ik dat normaal heb... Dus dat was wel interessant. 
's Middags hebben we nog een afscheidsdienst gehad en toen hebben we maar afscheid van elkaar genomen. Ik ga het missen...
De laatste dansjes
Vrijdag 23 juni hadden we met Dance inc. de einduitvoering. We hebben drie dansen geknald en dit waren dan ook de laatste drie dansen van het seizoen. Helaas, helaas. We hebben dan ook afscheid moeten nemen van de prachtige Motley crew :(

Motley crew


En dit was de mooie crew die ik het afgelopen jaar les heb mogen geven! Met twee meiden ben ik dit jaar begonnen en we zijn met 7 geëindigd! Echt zo vet om iets te zien groeien wat je zelf hebt opgezet... En wat hebben ze het goed gedaan! Apetrotse docente hier ;)

Toetsweek
En we mochten Juni uit met de oh zo geweldige toetsweek. Echt superfijn. Nu ik dit schrijf ben ik er net vanaf. Tot nu toe nog geen onvoldoende. Vet dom trouwens, toen we klaar zaten voor een toets Scheikunde merkte iemand op dat er de verkeerde toetsstof bovenin stond. We mochten ervoor kiezen om deze te maken of hem later over te doen met de juiste toetsstof. De hoogste telt. Weer geweldig geregeld meneer de scheikundeleraar!

-Anna

PS: Ik ben ook nog jarig geweest, maar daar zal ik een apart artikel over maken ;)

1 opmerking: