woensdag 22 februari 2017

Shoplog


Hey!

Het was wel weer eens tijd voor een nieuw artikel. De laatste weken heb ik weer wat geshopt, totdat ik blut was. Nu staat er serieus 3 euro op m'n rekening... Hehe... Maarja, ik heb nu ook weer een voorraadje. Guess what? Ik heb eens een keer geen schoenen gekocht!


Zalando


Ik had een beetje een probleem. Ik hou namelijk vet veel van joggingsbroeken, maar ik had er maar één. Ohja, en in m'n kluisje op school voor gym. Dus ik moest even op zoek naar een nieuwe. Toen vond ik deze! Hij is donkergrijs, niet heel dik en zit superlekker! 
Zalando, ongeveer €20,-.


Anna ging op zoek naar een zwarte trui. Heeft er 6 besteld, en eindigt met een grijze trui met blauwe, witte en oranje strepen. Kan ik dan ook nooit iets vinden waar ik naar op zoek ben? 
Maar goed, deze trui vind ik ook vet leuk. Het is niet echt een typische wollen trui want hij is best dun. Perfect voor de wat warmere winterdagen. 
Zalando, ongeveer €20,-.


 Een simpel zwart vest is natuurlijk ook onmisbaar. Okay, je kan er echt wel zonder mee, maar het is wel echt een vet handig item. Als je het even koud hebt, trek je deze aan want hij is met alles te combineren. Dit is echt een dom voorbeeld want het vest is best dun, maar okay. Nice try.
Zalando, €22,45


Amsterdam


 Ik had al een blauwe, donkerblauwe en een witte spijkerjas. Er ontbreekt iets... Juist, een zwarte! Toen ik hem zag bij de Primark voor een redelijke prijs, moest ik hem natuurlijk meteen meenemen. 
Primark, €19,-.


Hoeveel shirtjes je ook hebt, je hebt nooit genoeg. Dus ik heb het ideale shirt gevonden voor in de zomer als je je zweetplekken wilt showen. Grapje, gelukkig heb ik daar nooit last van. Sowieso dat ik nu zweetplekken krijg dit gezegd te hebben.
Ik vond de bloemetjes gewoon heel erg cute. Daar kon ik geen nee tegen zeggen.
Primark, €6,-. De broek waar ik al lange tijd op zoek naar was. De perfecte Mom Jeans. Het was bijna tijd om weer naar huis te gaan, maar we besloten toch nog even de Pull and Bear binnen te lopen. Binnen no time zag ik deze broek hangen en was ik verliefd. Het bleek dat hij perfect paste, niet alleen om m'n lichaam maar ook binnen m'n overige budget. Ik kocht hem zonder twijfel en ik vind hem echt supermooi!
Pull and Bear, €29,95. Huh?! Is dat een Anna met lipstick op? Ja echt. Je ziet het goed. Ik had gewoon nul lipstick en vond het dan toch tijd om het te proberen. Maar nee, ik ging niet meteen voor standaard rood. Ik ging voor Rosé Goud en paars. Geen idee waarom, ik vond ze wel pretty. 
Rosé Goud- Primark, €3,-.
Mushroom- Primark, €2,50.


 Ik weet nou niet zo goed wat ik ervan vind als ik lipstick op heb. Is het mooi, of juist helemaal niet? Is het een goeie kleur voor mij? Zoals je hoort ben ik naast een blogger ook een beauty guru.-Anna

2 opmerkingen:

  1. Die mom jeans is zo mooi! Lipstick staat je goed hoor vooral die eerste is erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat shirt met die bloemen is écht heel leuk! En die broek, waar je het over had, is echt mooi! Ik vind beide lipsticks heel mooi trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen