woensdag 25 januari 2017

3 pairs of shoes in 2 weeks

Hey!

Okay, ik geef toe. Ik ben misschien een beetje schoenverslaafd. Zo heb ik de afgelopen twee weken 3 paar schoenen erbij gekocht. Maar Anna, hoe kom je aan het geld? Nou, ik besteed zo ongeveer al m'n kleedgeld aan schoenen. Dus bij deze m'n nieuwe baby's.

Ik heb het jaar goed afgetrapt met deze aankoop. Deze stoere bikerboots voor een tientje bij de Primark. Dat kan je toch ook niet laten staan? Ik vond het model echt perfect. Ze lopen niet echt fantastisch omdat ik een maatje groter heb moeten kopen, maar voor een tientje was ik om. Nog steeds vet blij mee trouwens!
Het was weer eens een keer tijd voor nieuwe sneakers. En waarom dan niet meteen matching shoes met je vriendje kopen? Ja, we hebben echt dezelfde schoenen gekocht. No shame.
Ze dansen zooo fijn! Ik heb m'n nieuwe dansschoentjes gevonden. En ik vind ze gewoon tof. Wat ook leuk is, was de prijs waarvoor we ze hadden gekocht. Normaal zijn asics rond de €130, maar wij hadden ze in de sale voor €75!

Last, but zeker not least, deze prachtige nette schoenen. Ik zag ze staan en ik was meteen verkocht. Ik twijfelde nog een beetje omdat het dus het derde paar in twee weken was, maar ze waren van vijftig naar vijftien. Dat kan je toch niet weerstaan? Ik in ieder geval niet. Ze lopen ook nog eens geweldig! 

Misschien moet ik toch maar eens rustig aan doen met schoenen kopen... Of toch niet.

-Anna

Welke schoenen zijn jouw favoriet?

2 opmerkingen:

  1. Ik vraag me echt af hoe je het voor elkaar hebt gekregen om in die korte tijd 3 paar leuke schoenen te vinden, haha! Bij mij duurt het altijd zo lang voordat ik eindelijk iets leuks tegenkom. Leuk dat jullie schoenen matchen trouwens :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die lakschoentjes vindt ik echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen