vrijdag 16 december 2016

Sinterklaas haul: Clarks+Decoratie


Hey!

Het is alweer een tijdje geleden dat de Sint in ons land was, maar het leek me nog wel leuk om mijn cadeautjes te delen :)
Clarks
Jaaaa! Na een jaar plezier te hebben gehad van m'n oude, bruine clarks, was het dan eindelijk weer tijd om een nieuw paar aan te schaffen. Deze keer de zwarten. 


Natuurlijk heb ik sinterklaas wel meebetaald, want Clarks zijn wel heel erg duur! Maar goed, uiteindelijk moest ik de helft betalen voor Clarks in de Black Friday sale. Extra goedkoop dus! 
Ik wou gewoon een tweede paar omdat het zulke mooie, basic, casual schoenen zijn die echt heerlijk lopen. 


En zwarte clarks zijn echt goed te combineren met leuke sokken ;)


Decoratie
Even ter informatie, ik heb een kamer met witte muren, witte meubels, witte gordijnen en een lichtgrijze vloer. Supermooi, maar nog een beetje saai. Daar moest natuurlijk wat leuks bij! Ik wist eerst niet zo goed wat voor decoratie kleuren ik wou, maar toen ik met m'n moeder bij een woonwinkel ging kijken, kwam ik tot de ontdekking dat roze echt een hele mooie kleur is! 


Dit intens zacht, roze dekentje heb ik samen met een matchend kussen (zie bovenste foto) gekregen voor op m'n bankje. Helaas kon ik het bankje niet in z'n geheel fotograferen, lang leve het geweldige 'winterlicht'. 


Ik heb dus ook vet random een mooie roze bloem gekregen, maar hij kon niet zo goed in een vaas ofso, dus wist ik niet zo goed wat ik er mee moest. Nu ga ik hem waarschijnlijk op een kapstokplankje leggen, die al een jaar klaarligt om opgehangen te worden. 


Natuurlijk moest ik ook wat groens op m'n kamer, maar het liefst iets wat vergeten mag worden (daar ben ik namelijk heel goed in). Dan kom je uit op cactussen. Supercute!
Omdat ik dus cactussen op m'n verlanglijstje had staan, heeft sinterklaas me ook dit cadeau gegeven. Ik weet nou niet zo goed wat ik ermee moet, maar ik vind hem ergens ook wel leuk...


Nog zo'n mooie plant die zonder aandacht kan, superfijn! Ik dacht dus dat het een neppe plant was, maar het is dus een echte vetplant die wit is geverfd. Echt heel mooi... 
Het leuke van deze plant is dat hij licht geeft in het donker.


Beetje dit idee, alleen dan scherp en onbewogen. Maarja, dat is nogal moeilijk om op camera te zetten...


Dan heb ik als laatst van de decoratie nog dit mooie lijstje gekregen. Ik heb ook heel lang nagedacht om decoratie te nemen in deze kleur. Maar eigenlijk is koper en roze ook wel een mooie kleur. Dus geen probleem. 
Natuurlijk ga ik er nog wel even een nieuwe foto in doen, maar nog geen idee welke. 

AH! M'n kamer wordt zo pretty!! Ik kan daar echt van genieten, vooral omdat ik zo vaak op m'n kamer zit i.v.m. het vele huiswerk en m'n blog.


Overig
Ook mijn voedselvoorraad moest weer eens worden bijgevuld. Sinterklaas wist daar blijkbaar van en hielp me graag.
Wat heb ik nog meer gekregen...?
Ohja, verder heb ik nog een puzzel (lees: 2000 stukjes!), een spel, sokken en heel veel gedichtjes gekregen.

Kortom, heel erg verwend, danku Sinterklaasje!

-Anna

2 opmerkingen: