woensdag 28 december 2016

Personalized Tote Bag


Hey!

Laatst was ik een beetje aan het kijken op instagram, en kwam ik opeens een heel leuk account tegen...CreFaytive. Een heel creatief meisje genaamd Lynn Fay. Drie keer raden waar haar bedrijfsnaam vandaan komt ;)

Wat doet ze nou eigenlijk?
Ze tekent/ schrijft op de tas, wat de klant maar wilt. Met name quotes. 
Ik vond dit zo'n leuk idee, dat ik haar heb benaderd. Ze wilde graag met mij samenwerken en zo gezegd, zo gedaan. Ik mocht zelf een quote uitkiezen en ging uiteindelijk voor 
'Do not read the next sentence. You little rebel. I like you.'
Ik moet persoonlijk wel altijd lachen om zulk soort dingen als ik mensen met die teksten tegen kom. Dus waarom niet op m'n tas laten tekenen?


Al snel kreeg ik het pakketje binnen, superschattig ingepakt ook. Helaas moest ik nog even wachten om hem open te maken, want ik was de dagen daarna te laat thuis om nog met goed licht foto's te kunnen maken. Maar toen ik hem openmaakte, was ik al snel tevreden. Tot nu toe heb ik de tas dan ook al regelmatig gebruikt. Het is gewoon een heel makkelijk, origineel, licht en goedkoop tasje. 

Wil jij nou ook zo'n tasje? Voor €6,95 heb je er al één!
Website: crefaytive.com
Instagram: @crefaytive @lfvanyperen
Facebook: CreFaytive

-Anna

2 opmerkingen:

  1. Crefaytive heeft ook mooie tassen gemaakt voor mijn collega's. In een grote cirkel staan de namen van hun kinderen/gezin. Symbolisch, er is geen begin en geen eind als gezin/familie. Erg netjes gedaan en snel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk gedaan zeg echt een tof tasje heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen