zondag 11 december 2016

Christmas playlist


Hey!

Ondanks het feit dat ik al kerstmuziek luister sinds oktober, vond ik het nu wel een goed moment om weer mijn christmas playlist te delen. Vorig jaar had ik hem ook al gedeeld, maar dit jaar zijn er weer heel wat liedjes bij gekomen.Pentatonix
Net als vorig jaar ben ik helemaal gek van de kerstmuziek van Pentatonix. Dit jaar hebben ze weer een nieuw album gemaakt en, wauw! 
Dit album staat weer vol met nieuwe liedjes met onder anderen de beste versie ooit van Hallelujah. Het album heet 'A Pentatonix Christmas'. 
Maar het oude kerstalbum vind ik ook nog steeds geweldig.

God rest ye merry gentlemen (Tidings)- Hillsong Worship
Ook al heb ik een stuk of 4 versies van dit liedje in m'n playlist staan, dit vind ik samen met de pentatonix versie de beste/ mooiste!

Behold- Lauren Daigle
Dit jaar heb ik weer een nieuw album ontdekt, Behold van Lauren Daigle. Ze heeft de bekende kerstliedjes in een nieuw jasje gestoken door ze helemaal op haar stijl te zingen. Heel rustig en minimaal, maar met een lekkere flow. Een heel uniek album!

Baby it's cold outside- Seth Macfarlane
Yass! Een kerstliedje wat zeker niet in je playlist mag ontbreken. Het klinkt echt als een liedje wat gezongen wordt in een of andere kerstfilm uit 1980. Love it!

It's beginning to look a lot like christmas- Michael Bublé
Nog zo'n klassieker. Elke keer als dit liedjes opkomt, sta ik op, en moet ik er gewoon even op zingen en swingen. Klinkt echt dom dit, maar ik vind het zo'n lekker nummer. Ik word echt blij van dit soort liedjes.


Dat waren ze voor dit jaar. Ik heb wel meer dan honderd liedjes in m'n playlist, maar dit zijn dan toch echt de aanraders. 

-Anna

1 opmerking: