woensdag 2 november 2016

Bloggersmeeting


Hey!

In de vakantie heb ik samen met 3 andere bloggers een bloggersmeeting gehouden. Echt superleuk! In dit artikel vertel ik wat we allemaal hebben gedaan en hoe het was.


Ik reisde samen met Angela naar Utrecht. Na even zoeken vonden we het plekje waar we afgesproken hadden met de andere bloggers. Eva stond er al, maar we moesten nog een halfuur wachten op Roos. Dus we stonden daar een beetje awkward te praten. Tja, wat moet je nou zeggen als je iemand ontmoet die je kent van internet? Nouja, gelukkig ben ik een makkelijke prater dus was het niet al te awkward. 

Nadat Roos er ook bij was gekomen gingen we het centrum in. We gingen de eerste beste winkel in en ja hoor, ik vond een zwarte broek! Maar Anna, in welke winkel vind je nou geen zwarte broek. Ja okay, in elke winkel vind je er wel één. Maar of hij goed zit is een ander verhaal. Ik ben nou gewoon eenmaal wat kleiner en kritischer, wat niet altijd even makkelijk is. Maar nu vond ik een hele mooie broek voor 30 euro! Dikke prima. 
Wat ook heel leuk is, is dat ik hem na een week al liet liggen bij de danslocatie, dus nu zit ik alsnog zonder zwarte broek. Hopelijk vind ik hem nog terug...

Ik had twee keuzes, of subtiel blijven, of mezelf zijn. Ik koos voor de tweede optie en zeurde om 11:30 dat ik trek had en dat het me een goed idee leek om bij de Hema te gaan lunchen. Gelukkig werd m'n voorstel geaccepteerd. 

Met onze gevulde buikjes liepen we weer verder de stad in om (ziek veel) winkels in en uit te lopen zonder ook maar iets te kopen. De enige reden voor mij om niks te kopen was dan ook dat ik vrijwel geen geld meer op m'n pas had staan.

Wat moet er sowieso gebeuren op een bloggersmeeting? Juist. Foto's maken! Er zijn dan ook zeker hele leuke plaatjes geschoten.Meet Roos. Een paar maanden geleden begon ze reacties te plaatsen op m'n blog. Okay tof, een vaste volger, even kijken wie het is... Blijkt ze echt een super leuk kind met geweldige humor te zijn. Heerlijk. Check hier haar blog: Soitsrose.

Ja ik weet niet zo goed wat ik hier doe.
Waarschijnlijk een of andere zwoele hairflip, maar ik vond de foto wel leuk. 

Leuk verhaal, er kwam opeens een random man langs die opmerkingen maakten over onze nogal opvallende fotoshoot,
dus hebben we hem zelf maar op de foto gezet.


 En dit is Eva. Haar blog volg ik nog niet zo lang, maar ik vind haar echt een superlief meisje! Check hier haar blog: Weheartpolish.

Misschien kennen jullie Angela wel van andere artikelen op m'n blog, maar zo niet, dit is Angela! De beauty-guru onder ons, wel een leuke beauty-guru. Niet dat alle andere beauty-guru's stom zijn, maar you know what I mean. Check hier haar blog: Inspiregirll.
Na de shoot gingen we nog even wat winkels in en uit om het rondje af te maken. 
Natuurlijk had Anna weer zin in eten, en toevallig waren we dichtbij de Mac, dus gingen we een mcflurry halen. Aanrader, mcflurry met oreo en aardbei is echt heel lekker. Twas eigenlijk een spontaan idee ooit maar tis echt lekker!
Dat was eigenlijk ook de afsluiting want daarna moest iedereen weer naar huis. 

Kortom, het was echt een superleuke dag, voor herhaling vatbaar!

-Anna

2 opmerkingen:

  1. NEE! Ben je de zwarte broek kwijt wat zonde. Mmm goede reden voor een volgende meeting, wij brengen volgens mij gewoon een beetje geluk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt leuk! Wat een mooie foto's btw ��✨

    BeantwoordenVerwijderen