vrijdag 28 oktober 2016

What's up?


Hey!

Ik heb al een tijdje niks meer van me laten horen, dus leek het me wel leuk om weer even bij te kletsen. Deze weken heb ik het namelijk best wel druk, wat soms even te veel kan worden. Toch maar even van me af schrijven dan...Na m'n derde kop thee te hebben gepakt zit ik dan eindelijk op m'n kamer, klaar om productief te zijn. Nou moet ik daar wel aan toe voegen dat ik met 'eindelijk', tien uur 's avonds bedoel. 
Zo gaat het wel vaker bij mij. Dat ik in de avond nog druk bezig ben met van alles. Ik ga dan ook altijd pas om 12 uur slapen. Meestal niet met de reden dat ik moe ben, ik kan nog wel uren doorgaan, maar met de reden dat ik de dag erna anders in slaap val. Eigenlijk vind ik het heerlijk, 's avonds op m'n kamer zitten. Kop thee, warme trui, kerstmuziekje erbij... Huiswerk kan je daadwerkelijk compenseren met leuke dingen. Ik heb er serieus geen problemen mee nu. 
Op het moment dat ik dit schrijf, is het laat in de avond en heb ik nog niks gedaan qua huiswerk. Lekker bezig An! Eay, ik was met andere nuttige dingen bezig. Zo kwam ik vandaag pas om 17:30 thuis van school. Heel fijn. Snel avond gegeten, en bezig met de dans die ik binnen 3 dagen af moet hebben. 
Tegenwoordig moet ik elke minuut die ik heb, nuttig besteden. Ik moet choreo's afmaken, choreo's oefenen en de toetsweek komt eraan! Als ik thuis kom van school, ga ik naar m'n kamer en ga ik huiswerk maken, samenvatten, of leren. Zo ziet mijn leventje er op dit moment uit. Nou had ik voor vandaag niet zoveel in de planning staan. Eigenlijk denk ik ook niet dat ik hetgeen wat wél op de planning staat, ga uitvoeren. Daar is het al te laat voor.
Een goed excuus om thee te drinken, kerstmuziek op te zetten en foto's uit te zoeken van de bloggersmeeting! Ja, dat lees je goed. Ik heb afgesproken met een paar bloggers, wat zeer geslaagd was. Binnenkort vertel ik meer :)

Wat ik wel gek vind, is dat ik het op deze manier helemaal niet erg vind om te leren voor de toetsweek. Ergens ook wel logisch... Ik begin een week van tevoren en maak het voor mezelf ook nog wat gezelliger. Misschien toch maar vaker op tijd beginnen met huiswerk. Of toch niet...

Jullie kunnen volgende week in ieder geval nog een (uitgebreid) artikel verwachten over wat ik allemaal heb gedaan in oktober. Dan ga ik nu maar eens slapen. Waarschijnlijk over een uur, maakt niet uit.


-Anna

1 opmerking: