woensdag 14 september 2016

Oostenrijk 2016


Hey!
Blijkbaar had de zomer dit jaar vertraging met het mooie weer, want het is inmiddels al bijna herfst. Dit weer bracht natuurlijk weer vakantiegevoelens op, wat me realiseerde dat ik nog helemaal geen artikel heb gemaakt over mijn reisje naar Oostenrijk!In de zomervakantie ben ik behalve naar Roemeniƫ, ook naar Oostenrijk geweest. Dit keer met m'n gezin. We verbleven in het gezellige, mooie Saalbach, dichtbij Sell am zee. De campingtijd hebben we achter ons gelaten en zaten nu in een mooi appartement. Helaas hadden we daarom geen contact met andere vakantiegangers, maar we hadden wel wifi en een eigen badkamer :)
Er waren ook genoeg leuke pizzatentjes waar we ons weer vol konden eten. 

Ons eerste uitje was naar een waterval. Zoo ongelooflijk mooi! Echt heel vet... Het was wel echt heel lang lopen. We moesten ook nog eens heel stijl omhoog dus het was echt heel zwaar. Maar goed, dan heb je ook wat :)
Ook zijn we een dagje naar Salzburg geweest. En als je naar Salzburg gaat, moet je natuurlijk ook naar Hohensalzburg. Waarschijnlijk zegt dat je niks, mij namelijk ook niet. Ik weet alleen dat je een vet mooi uitzicht hebt op Salzburg. 


 Hoe chill! Er was gewoon een fashionoutlet in Salzburg. Dat kon ik natuurlijk niet overslaan. Van merken zoals Micheal Kors en Karl Lagerfield tot Nike, ze hadden het allemaal. Nouja, toch maar schoenen van Nike dan. 

Ook hipsters kunnen hun ei kwijt in Salzburg. 
Natuurlijk moesten we ook een bezoekje brengen aan de hoogste berg van Oostenrijk. Helaas was het zo bewolkt dat we er niks van hebben gezien. Maar verder was het wel een heel mooi gebied!
Om de conditie te behouden (niet dat ik die had, maar okay) zijn we nog even van een berg afgewandeld. Inclusief heel mooi uitzicht!


Omdat het vakantie was, mocht er ook zeker gerelaxt worden. Ik zie er hier wel heel hipster uit met m'n boek in een raam, maar ik heb echt twee hoofdstukken van het boek gelezen en daarna nooit meer aangeraakt. Oeps...

Met andere woorden, in Oostenrijk heb ik het heel erg naar m'n zin gehad!

-Anna

1 opmerking: