zaterdag 3 september 2016

Eerste schoolweek!

Hey!

Ook ik moet er weer aan geloven, school is weer begonnen! Maar dat betekent ook dat m'n danslessen weer beginnen dus dat compenseert...Zaterdag
Nog een paar daagjes genieten van vakantie en dan mag ik ook weer naar school. Ik heb dan ook nog maar een beetje gewerkt aan m'n blog en genetflixt. Ohja, en nog ijs gehad. Want het blijft niet lang meer zulk mooi weer...
's Avonds had ik nog even op m'n kleine neefje gepast, nouja, niet veel van gemerkt eigenlijk. Hij sliep de hele tijd.

Zondag
Er was orgeldienst in de kerk dus ik mocht lekker in m'n bed blijven liggen. 's Middags gingen we nog even naar m'n opa en oma toe om daar te eten en even bij te kletsen. Op de terugweg mocht ik nog even bij m'n vader achterop de motor en hebben we nog een stukje getourd, altijd leuk!
In de avond vond ik nog wat motivatie om m'n fysio oefeningen te doen en wat te dansen vanuit m'n hart, want allebei had ik lang niet gedaan... 

Maandag
Om maar alvast aan het ritme te wennen stond ik vroeg op en ging ik met m'n moeder mee naar het zwembad om wat baantjes te trekken. De vorige keer haalde ik 30, en nu 35. Ik ben trots. De rest van de dag heb ik dan ook maar rustig aan gedaan. Het was namelijk ook de laatste vrije dag. En daar moet je toch maar even gebruik van maken :)

Dinsdag
De eerste dag van school is ook weer een feit. Wat dus ook betekent: Vroeg uit bed! Love it... Nouja, gelukkig begonnen we 'pas' om 9:15 dus kon ik nog even rustig aan doen. We begonnen de dag met mededelingen en elkaar beter leren kennen door 'speeddaten'. Terwijl iedereen vroeg hoe oud de andere was en wat zijn/haar hobby's waren stelde ik vragen als 'Wat zou je doen als je onzichtbaar was' of 'Liever nooit meer make-up of altijd dezelfde schoenen dragen'. Dan maak je het ook nog verrassend :)
De eerste dag in de bovenbouw was vooral veel uitleg over van die enge afkortingen zoals PTA en hoeveel de cijfers wel niet mee wogen. Very geruststellend. Verder was het echt wel een leuk dagje, gewoon om weer eens iedereen te zien.
Zelfs na zo'n vermoeiende eerste dag kon ik motivatie vinden om aan m'n conditie te werken en een rondje te steppen van maar liefst 11 kilometer. Ik ben weer trots op mezelf.

Woensdag
Maar nu mag ik er dan ook echt aan geloven. 6:30 eruit. Ik hou van m'n leven. Nouja, ik hoefde maar tot 11:50 inclusief tussenuur, dus veel had ik niet te zeuren. Ondanks het mooie weer heb ik eigenlijk de hele middag binnen gezeten om een artikel te schrijven en wat huiswerk te doen enzo... 
En ik heb finally nieuwe oortjes. Deze zijn van House of Marley en ik hou nu al van ze.


Donderdag
De dag begon goed met een bijna- lege accu van m'n elektrische fiets. Heel fijn...
Op school had ik een hele lange dag. Namelijk van 9 uur tot half 5. Ik had de laatste drie uur muziek. Opzich wel prima vak, maar wel jammer dat het de laatste drie uur is. Maarja, ik moet het er maar mee doen. 

Vrijdag
EINDELIJK! Vandaag zou ik eindelijk weer mogen beginnen met dansles. Wat heb ik het gemist... Maar eerst, opstaan om naar school te gaan. 
Na school ging ik met een vriendin van dansen mee zodat ik niet heen en weer hoefde te reizen. We hebben veel gekletst en hebben daarna een heerlijk maaltje gemaakt. 
En toen mochten we eindelijk dansen! We hebben een nieuwe choreo geleerd en hij is echt heel chill. Na het twee uur trainen was ik wel echt kapot. 

-Anna

1 opmerking:

  1. Klinkt weer als zo'n typisch drukke schoolweek, maar je hebt de 1e al weer o0verleefd!

    BeantwoordenVerwijderen