woensdag 10 augustus 2016

New shoes!Hey!

Het was weer eens tijd voor een nieuw paar schoenen! Want ja, mijn laatste aankoop was alweer meer dan een maand geleden... Het was serieus alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste paar sneakers heb gekocht. Okay, een halfjaar is niet heel lang, maar dan alsnog. 

Toen we op vakantie waren naar Oostenrijk gingen we nog een dagje naar Salzburg. Aan het einde van die dag gingen we naar een designeroutlet. Echt zo vet! Hele grote fashionmerken zoals Karl Lagerfeld en Micheal Kors, maar ook een Nike outlet. Daar moest ik natuurlijk een kijkje nemen! Ik zag deze schoenen en ik was meteen verkocht. Roshe run stond namelijk al een tijdje op mijn wishlist, maar veel mensen hadden de zwarte al. En ik hou er niet zo van om rond te lopen met kleding of schoenen die veel mensen hebben. Deze waren dus ideaal! Zwarte roshe runs, maar dan net een tikkeltje unieker. En man, wat lopen ze fijn! 

Omdat het in de outlet was, zijn ze denk ik niet zo snel te vinden... Wat wel chill was, is dat ze nu 70 euro waren in plaats van 100!


Kortom, ik ben weer blij!

-Anna

1 opmerking: