woensdag 24 augustus 2016

Mini-shoplog


Hey!

De afgelopen dagen heb ik weer wat geshopt, en dat wou ik natuurlijk graag even delen :)Kleding

Afgelopen maandag ben ik naar Apeldoorn gegaan met een vriendin om nog even wat te shoppen. Ik heb niet mega veel gekocht, omdat het natuurlijk mid-season is, maar ik vond het toch leuk om wat te laten zien.

Trouwens, de meeste foto's zijn niet helemaal goed gelukt, door het slechte licht. Beetje jammer weer. Ten eerste dit simpele shirtje. Ik had nog geen wit met zwart gestreept shirtje en dat moet natuurlijk wel in je kledingkast zitten. Toen ik deze tegenkwam voor maar 6 euro vond ik hem al helemaal leuk!De laatste tijd koop ik vooral wit en zwart, dus om nog wel wat kleur in m'n kast te krijgen kocht ik deze. Hele aparte kleur, soort roze rood, maar wel heel cool!


Een blousje wat ik al heel lang op m'n wishlist had staan, ik was alleen nog niet de goede tegengekomen. Dit is zeker één van m'n favoriete aankopen! Simpel, maar toch weer netjes. Ik vind hem echt heel leuk.
Sieraden

En als laatste deze supertoffe kettinkjes! Deze heb ik vandaag nog gekocht in een klein winkeltje uit m'n dorp. Ik had daar nog een bon van en besloot eens te kijken. Bleken ze daar dus ook chokers en van die minimalistische kettinkjes te hebben. Meteen maar meegenomen :)


Gestreept t-shirt- Zara, €5,95
Roze shirt- H&M, €7,99
Blouse- H&M, €14,99
Choker- Voor jou, €5,99
Ketting- Voor jou, €7,99

5 opmerkingen:

 1. Die kettinkjes staan ook zo leuk bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw stijl is zo leuk! Als je nog meer van dat soort blouses zoekt: bij de Bershka hebben ze die! Ik had er daar een gekocht tijdens Tienertour, maar die heb ik (helaas..) weer teruggebracht omdat ik zoooveel had gekocht dat ik niet eens meer avondeten van 2,50 kon kopen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, m'n verhaal is trouwens zo warrig, je snapt misschien niet eens waar dat avondeten op slaat haha: ik was dus naar Den Haag / Rotterdam geweest, daar kocht ik dus echt gewoon te veel. Maar ik moest nog eten kopen, dat was ik ff vergeten haha. Dus toen moest ik kleding terugbrengen voordat ik avondeten kon kopen daar :P

   Verwijderen
  2. Thanks! Hahahaha, wel vet stom dat je dat blousje moest terugbrengen :(

   Verwijderen
 3. Staat je superleuk! Altijd een verrassing als je dichtbij ook goed kan slagen!

  BeantwoordenVerwijderen