zaterdag 27 augustus 2016

Ijsjes, voorbereiding school en lui doen.


Hey!
Deze week was het superlekker weer, en daar heb ik zeker gebruik van gemaakt. Ik heb namelijk best veel ijs gegeten deze week, okay, niet alleen deze week... Maar goed. Verder heb ik alweer wat voorbereiding gedaan aan school, maar ik heb vooral lekker vakantie gehouden :)Zaterdag
Ik begon de dag vroeg met een repetitie van de band waarin ik zondagochtend zou mee spelen. Dit klinkt weer vet nutteloos, maar daarna heb ik weer een paar afleveringen gekeken op Netflix. Om dat te compenseren heb ik nog maar even de badkamer schoongemaakt. Verder nog wat foto's uitgezocht en een taart gebakken, altijd leuk!
's Avonds gingen we met de familie naar een pannenkoekenrestaurant en hebben we ons volgegeten. 

Zondag
Tijdens de dienst moest ik meezingen en spelen met de band, dus ik vond het een leuke dienst. Verder heb ik de dag een beetje buiten doorgebracht, maar stiekem ook een beetje binnen met Netflix...

Maandag
Vandaag ging ik met een vriendin naar Apeldoorn om even wat te shoppen en gezellig te lunchen, maar we konden niet heel lang, want m'n vriendin ging uiteindelijk ziek naar huis. Uiteindelijk heb ik toch nog wat leuke kledingstukken gekocht, wat je hier ziet.

Dinsdag
Terwijl de helft van Nederland al naar school moest, heb ik lekker in m'n achtertuin gezeten met een rustig muziekje op. Heerlijk! Best wel medelijden met de mensen die moesten zwoegen op school. Maar volgende week mag ik er ook aan geloven, dus hadden we nog wat schoolspullen gehaald. Het was warm, dus een ijsje mocht er ook best in!

Woensdag
Vroeg opstaan, want het was tijd voor een ochtendduik. Het zwembad was echter nog niet zo vroeg open dus we gingen eerst maar eens bij m'n tante+schattigste baby ooit langs. Na een uurtje vertrokken we naar het zwembad om vervolgens baantjes te trekken. Ik haalde de 30 en m'n moeder 40. Ik voelde me daarna dan ook vrij sportief. 
Terwijl het zo warm was, zat ik binnen op m'n kamer foto's te maken van m'n laatste aankopen. 
Natuurlijk kunnen we geen calorie├źn te kort komen na dat zwemmen, dus zijn we maar weer eens naar de ijssalon gegaan. No problem! 

Donderdag
Het was weer eens tijd voor boeken kaften. Met andere woorden, tijd om m'n oma uit te nodigen om mijn boeken te kaften en zelf de etiketten erop te plakken. Hoezo lui? Nouja, zolang m'n oma nog steeds vrijwillig komt, heb ik er geen problemen mee :) Verder bestond de dag uit luieren, maar ik heb ook nog even schoongemaakt. M'n oortjes zijn namelijk kapot en ik heb geld nodig voor nieuwe. Want elke dag 2 uur fietsen zonder muziek is niet te doen. 

Vrijdag
Ik moest dus nog steeds een agenda hebben voor school, dus we gingen even naar Nunspeet om te kijken, maar ik kwam thuis met haarelastiekjes (Ja, die had ik nog nodig). Er zijn gewoon geen leuke agenda's voor bovenbouwers (lol, klinkt nu echt alsof ik me heel volwassen voel maar ik heb geen behoefte meer aan drukke printjes enzo) en er was geen geschikte simpele agenda. Dus ik heb thuis nog een agenda besteld van de hema. 
Verder heb ik de hele middag buiten gezeten met wat boekjes.
's Avonds sprong ik met m'n vader nog even op de motor om een rondje te rijden en sloten we de dag af met, jawel, een heerlijk ijsje :)

-Anna

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen, zo'n weekoverzichtje! En hey, van ijsjes kun je er in de zomer nooit genoeg hebben haha!

    BeantwoordenVerwijderen