zaterdag 13 augustus 2016

Een typisch vakantie weekje


Hey!

Deze week ben ik weer eens in Nederland. Ik heb dan ook al een aantal keer afgesproken, maar ook gewoon luie dagjes gehad.
Zaterdag
De eerste dag dat ik weer in Nederland was, van m'n vakantie in Oostenrijk, wou ik het graag rustig aan doen. Het enige actieve wat ik dan ook heb gedaan is ramen zemen. 

Zondag
's Ochtends ben ik maar weer eens naar de kerk geweest. En 's middags heb ik al m'n moed bij elkaar geraapt om weer eens te gaan pennyboarden. Na 100 meter viel ik alweer volop. Geen idee of ik ooit nog op dat ding durf te staan...

Maandag
Om toch maar weer eens sociaal te doen ben ik samen met een vriend naar een vriendin gegaan. Vooral veel bijgekletst en in winkels rondgelopen zonder iets te kopen. 's Avonds ben ik met die vriend naar de pizzeria gegaan waar die vriendin werkt om haar te zien zwoegen :P 


Dinsdag
Vandaag ben ik met een vriend naar het bos gegaan om wat foto's te maken. Hij bakte er alleen vrij weinig van waardoor ik maar 2 scherpe foto's van mezelf heb. Tis ook moeilijk om tegelijkertijd de camera stil te houden en op een knopje te drukken. 

Woensdag
Na al dat sociaal doen moest ik natuurlijk weer even rustig aan doen dus heb ik weer de hele dag net niks gedaan. Behalve 's avonds. Toen hebben we weer onze eerste training gehad, want het nk komt eraan! 

Donderdag
Ik moest er al weer vroeg uit, want ik ging met een paar vriendinnen die ik al lang niet meer had gezien, zwemmen. Het was natuurlijk supergezellig om ze weer eens te spreken. 
Volgende week ga ik een dans aanleren aan een paar tieners, dus daarvoor was ik 's avonds bezig. 

Vrijdag
Vandaag heb ik maar weer eens niks nuttigs gedaan, vooral netflix en foto's uitgezocht... Een typisch vakantiedagje :)

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten