vrijdag 19 augustus 2016

Campingleven, kermis en tienernacht.


Hey!
Het grootste deel van m'n vakantie bestaat uit lui doen en vooral netflixen, maar uiteindelijk heb ik nog wel een paar sociale dingen gedaan...Zaterdag
Ik heb eigenlijk geen idee meer wat ik vandaag heb gedaan, waarschijnlijk netflix gekeken...
Zondag
Natuurlijk begon ik de dag met naar de kerk gaan, beetje jammer dat er orgeldienst was. Geeft weer minder motivatie om mee te zingen enzo. De preek ging trouwens over Pokémon Go. Okay niet de hele preek. Volgens mij had hij er maar twee zinnen aan gewijd. Wat niet heel positief was, maar okay. 
Na de dienst gingen we nog even naar een ruimte om bij te kletsen met de Roemeense dominee en zijn vrouw die nu in Nederland waren. 
De rest van de dag had ik heel nuttig besteed. Met andere woorden, Netflix.... Het is natuurlijk nog gewoon vakantie :)

Maandag

's Ochtends maakte ik me klaar om naar de camping te gaan. Ik zou namelijk bij een vriendin op de camping blijven slapen. Om 13:00 werd ik opgehaald en gingen we nog wat boodschappen doen om vervolgens naar de camping te gaan. Daar aangekomen begon Miral maar alvast met d'r make-up want dat ging nog wel even duren... Twee uur later was ze dan eindelijk klaar en konden we eten. 's Avonds zijn we naar de kermis geweest. Ik weet niet waarom, maar ik heb echt weinig met de kermis. Deels omdat ik er geld aan moet besteden, maar ook omdat ik het niet zo'n prettige sfeer vind. Ik kan alleen geen reden geven waarom. Het leukste van de avond was het ijsje dat we gekocht hadden. 

Dinsdag
De camping waar we zaten was een gezinscamping. Dus vooral kleine kinderen. Niks te doen voor jongeren... Dus we zijn het bos maar in gegaan. Helaas is Miral liever lui dan moe en hebben we misschien een kwartier gelopen. Op naar het wifihok. Waar we trouwens 80% van de tijd zaten aangezien dat de enige plek was waar je gratis wifi had. 's Middags zijn we toch nog maar even naar het dorp gefietst. Ik had zelfs nog wat make-up gekocht. En muffins... 
Na het avondeten gingen we maar eens douchen. We hadden zoveel energie gekregen van de douche dat we gingen badmintonnen. Want dat moet je gewoon doen als je op de camping staat. Verder hadden we onze avond besteed in het wifihok... 

Woensdag
Mijn dag begon met wakker worden om 7:50... Heel fijn. Omdat nog niemand wakker was bleef ik nog maar een uur in m'n bed liggen. Rond 9 uur was de tent zo benauwd dat we er maar uitgingen om te ontbijten. Na het ontbijt waren we gemotiveerd voor een ochtendduik dus we gingen naar het zwembad. Er was alleen niet veel om in de duiken aangezien het letterlijk een blauwe kuil was gevuld met water. Okay, dat is meestal zo met een zwembad maar dan zit er nog iets bij, een glijbaan ofso. Dat was hier niet het geval. Met een uurtje waren we er ook klaar mee en zijn we gaan douchen. 
Het eind van de middag werd ik alweer opgehaald om weer naar huis te gaan. Ik moest namelijk nog een dans afmaken vóór donderdagavond. Heerlijk op tijd weer...

Donderdag
Vandaag ben ik alvast begonnen met dit artikel om toch maar even nuttig te doen. Verder heb ik me klaargemaakt voor de avond want ik zou de avond twee afspraken hebben. De eerste was een verrassingsfeestje voor m'n oom en tante die 25 jaar getrouwd waren. Daar heb ik heerlijk gegeten maar moest ik ook wat foto's maken, want die taak had ik gekregen. 
De tweede afspraak was de tienernacht, een onderdeel van de vakantiebijbelweek. Elke ochtend deze week kwamen er kinderen naar de sporthal om liedjes te zingen, bijbelverhaal te horen en spelletjes te doen. Elk jaar is er ook voor tieners van 12-15 wat te doen, namelijk tienernacht. We hadden twee hele gave diensten waarin we hebben gezongen en een confronterende preek hebben gehoord over 'de jeugd van tegenwoordig'. Verder hadden we de hele nacht door activiteiten zoals een schuimbad, van die ballen waar je in moet zitten en dan moet gaan voetballen, workshops en tienkamp. Ik moest dus de hele nacht foto's maken, maar het licht was natuurlijk zo bagger dat ik maar een paar scherpe foto's kon maken. 


Ook moest ik een dansworkshop geven, dus ik had een hele dans bedacht, kwam er niemand opdagen. We hadden zelfs een uur langer gewacht, maar iedereen wou natuurlijk gewoon in het schuimbad. Dus dat was wel zonde van m'n dansje. Er waren nog wel een paar lieve meiden die ik dan toch een stukje mocht aanleren omdat ze het sneu vonden. Superlief! 
Het was eigenlijk het plan dat ik daar de hele nacht zou blijven, maar toen ze eenmaal teams gingen indelen voor tienkamp terwijl ik m'n nieuwe schoenen aanhad, ben ik em gepeerd naar huis. Kon ik alsnog een beetje normaal slapen.

Vrijdag
Ik had dus tot 12 uur geslapen ofso, en ben toen ook maar m'n bed uit gegaan om vervolgens de hele middag op de stoel te zitten met m'n ipad op schoot. 's Avonds heb ik nog soort van nuttig gedaan en voorbereid op een repetitie met de band voor zondag. 

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten