vrijdag 8 juli 2016

Vis als kado, feestjes en vakantie!


Hey!
Van het krijgen van een vis tot de laatste schooldag. Deze week heb ik weer een aantal leuke dingetjes gedaan en meegemaakt wat ik weer met jullie ga delen :)Vrijdagavond
Deze avond hield ik mijn verjaardag met een vriendin voor onze klasgenootjes. We hebben gebarbecued, gepennyboard en verder vooral gechilld. Ohja! Mijn vriendin waarmee ik het vierde, Miral, heeft me een vis gegeven! Pip, aangezien ik een hond heb die Woezel heet. Wel een beetje dom, ze had er een nepplant in gedaan, dus kreeg die vis niet zoveel zuurstof. Gelukkig had mijn moeder al snel een echt plantje gehaald zodat Pip niet al binnen een week dood zou gaan. Kortom, ik heb een hele leuke avond gehad!

Natuurlijk moest er nog een keer een hipsterfoto worden gemaakt van dat ik rijd op m'n pennyboard.
Dus bij deze.


Zaterdag
De ochtend bestond vooral uit het opruimen van het feest van de avond ervoor. Want ja, dat moet ook gebeuren. 
's Middags en 's avonds heb ik met een vriendin weer wat foto's gemaakt wat weer heel erg leuk was. 


Zondag
Vandaag was helaas het laatste optreden van het topteam. Het was bij een klein christelijk event voor kinderen. Een leuke afsluiting! Wel een hele koude. Net dat we moesten optreden, ging het keihard regenen! Maar we zijn gewoon doorgegaan :)Maandag
Het laatste cijfer zat er ook weer op. Als afronding van het onderzoek moesten we vandaag presenteren. Dat was ook het enige wat we hebben gedaan.
's Middags ben ik met Miral naar de stad geweest om nog wat dingen te halen voor Roemenië. Ik had namelijk niet zoveel shirtjes die over m'n buik gaan. En dat vind ik toch wel net zo netjes als je te gast bent...
's Avonds hadden we als afsluiting van het jaar een klassenfeest. Helaas krijgen we volgend jaar hele andere klassen. Maar gelukkig hebben de meeste vriendinnen wel hetzelfde profiel, dus grote kans dat ik daarbij in de klas blijf zitten. 
Dinsdag
Deze dag kwam er vooral op neer dat het erg slecht weer was en dus maar een paar uur hebben gevolleybald op de sportdag. 

Woensdag
Om ons te oriënteren op onze toekomstige baan, organiseerde school een stage dag. Waarbij we zelf een stageplek moesten vinden en daar een opdracht over moesten maken. Ik ging bij een kinderopvang op baby's passen. Ik hou echt van kinderen! Maar het werk was heel eentonig, dus ik vond het niet heel geschikt voor mij. Vooral omdat ik een beetje uitdaging nodig heb. Maar het was wel erg leuk om een keer te doen. 

Donderdag
Weer een uiterst nutteloze dag waarbij de leraren gewoon een invulling van de dag verzinnen omdat het nog een officiële schoolweek is. We moesten een site maken over de stage. Maar iedereen was om 10:00 al klaar. Dus mochten we alvast vooruitwerken zodat we vrijdag eerder vrij waren, en dus eerder vakantie hadden. Dikke prima. We waren alsnog om 12:00 vrij. Super chill, want dan kon ik alvast m'n koffer inpakken enzo. 

Na school ging ik nog even met m'n moeder de stad in, om sandalen te halen. Want die had ik echt nodig voor de vakantie! En dat is een groot gemartel met mijn moeilijke voeten. Uiteindelijk heb ik hele leuke gevonden die je woensdag kan bekijken in mijn mini shoplog. 

Vrijdag
De dag was daar, dat ik naar Roemenië zou gaan. Al realiseerde ik me het nog niet echt. Ik moest 's ochtends nog gewoon naar school, voor presentaties van de stage. Gelukkig waren we 10:00 al klaar en mochten we naar huis. Heel fijn dat ik wat meer tijd had om alles af te ronden voordat ik naar Roemenië zou gaan. 
Nu ik dit schrijf is het 14:30 en ik realiseer het me nog steeds niet. Dat ik over een paar uur al in de bus zit naar Roemenië. We moeten trouwens echt heel lang reizen. Iets van 20 uur. Normaal kan ik nooit slapen in de bus, dus ik hoop echt met heel m'n hart dat ik nu wel kan slapen... 

Er komen volgende week trouwens wel gewoon artikelen online, alleen wat minder. In ieder geval op woensdag :) 

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten