vrijdag 22 juli 2016

Tandarts, shooten en sokken in sandalen.


Hey!
Vandaag eindelijk weer een weekartikel, want vorige week zat ik in Roemenië, waar morgen een artikel van online komt! Deze week heb ik het vooral rustig aangedaan, maar heb ik alsnog een paar leuke (en minder leuke) dingen gedaan. 


Maandag
's Ochtends vroeg kwamen we aan in Nederland na een lange reis. Ik was kapot, dus ik dook meteen m'n bed in en werd na een paar uur weer wakker gemaakt om even te douchen. De hele reis was gezellig, maar ik was echt weer even aan m'n eigen plekje toe. De hele dag heb ik dan ook bijna niks sociaals gedaan. Ik heb vooral veel youtube gekeken, wantja, dat moest ik namelijk allemaal inhalen. 

Dinsdag
In het begin van de middag vertrok ik naar een vriendin om wat foto's te maken. Die je hier kan bekijken. 's Avonds kwam er nog een vriend bij en hebben we gebarbecued. Nou komt er een leuk verhaaltje. Mijn vader kwam me namelijk ophalen met de motor. Maar ik had alleen m'n sandalen mee en hij had er niet aan gedacht om andere schoenen mee te nemen. Dus ik ben met sokken in sandalen op de motor gegaan. Tzag er prachtig uit! Helaas heb ik geen foto meer... 

Woensdag
Voor zover ik me herinner heb ik  vandaag niet zo heel veel bijzonders gedaan. Ik heb een artikel geschreven en online gezet, en ben bezig gegaan met m'n vlog. 

Donderdag
Heb je vakantie, gaat de wekker. Ik mocht eindelijk weer naar de tandarts! Yes... Gelukkig had ik geen gaatjes, maar dat tandsteen wegwerken is zo vervelend. Hij schoot echt tienhonderd keer uit in m'n tandvlees. 
"Gaat het nog?" "Ja hoor" *dying on the inside...* 
En dan nog niet te spreken over de verschrikkelijke fluor die ik kreeg. Ik kreeg geen vloeibare meer, maar spul wat hard werd. Het stonk ook echt. En dat moest je er dan af poetsen. Doei tandenborstel... 
Het zonnetje scheen eindelijk in Nederland en dat moest gevierd worden. We zijn met een paar vrienden naar een plas in de buurt gegaan en daar wezen zwemmen en chillen. Daarna zijn we natuurlijk naar de Mac gegaan. 
's Avonds heb ik weer lui in m'n stoel gezeten en twee films gekeken. Die ik overigens al voor de zoveelste keer heb bekeken. 

Vrijdag
Na heerlijk uitgeslapen te hebben, begon ik de dag met een dansje. Ik merkte wel dat ik dat te lang niet heb gedaan aangezien ik veel last kreeg van m'n knieën. Verder heb ik deze dag foto's uitgezocht van Roemenië, films gekeken en artikels geschreven. 

1 opmerking: