woensdag 13 juli 2016

Mini shoplog


Hey!
Afgelopen weken heb ik wat dingen gekocht, en het leek me wel leuk om dat met jullie te delen :)Kleding


Ten eerste dit shirt en korte broekje. Ze zijn allebei van de H&M. Voor RoemeniĆ« had ik nog een korte broek nodig en een shirt wat netjes over mijn buik valt. De laatste tijd heb ik namelijk alleen croptops gekocht. En dat vind ik niet erg netjes voor als je te gast bent. 

Het shirtje is donkerrood, een beetje bordeaux. Heel basic shirtje, maar toch wel fijn om te hebben.

Het broekje is denim, dus een mooie blauwe spijkerstof. Wat ik heel fijn vind aan dit broekje is dat het alles mooi bedekt zodat het toch netjes blijft.


Shirtje-H&M, €8
Broekje- H&M, €10

SchoenenAllereerst deze supermooie schoenen van Stradivarius. Ik ben op deze site en schoenen gekomen via de bekende blogger Jiami. Ik moest eerst een beetje wennen aan de schoenen. Ze zijn namelijk een beetje apart. Je moet er van houden. Maar des te meer ik naar de schoenen keek, des te leuker ik ze vond. En nu loop ik zelfs met deze pareltjes rond! Woow dat rijmde...

Deze schoenen zijn heel erg luchtig, want de figuurtjes die je ziet, zijn gaatjes! Het zijn dus ideale zomerschoenen! Wel hebben ze echt een mega plateau. Dat is onder andere het deel waar je echt van moet houden. Maar ik vind het wel wat hebben. Het is weer eens wat anders. 

Ik moet zeggen, de eerste dag dat ik ermee rondliep, kreeg ik 2 blaren cadeau. Wat was ik blij toen ik ze uit kon trekken. Maar ze lopen nu steeds fijner. Gelukkig maar!
En dan nu mijn laatste aankoop. Deze mooie sandalen! Waarschijnlijk is het eerste wat je opvalt de grote hoeveelheid aan veters. Ik was er eerst niet zo van, van de gladiatorsandalen. Vooral niet van die hele hoge. Deze zijn wat lager. We zijn zelfs nog langs de schoenmaker geweest om een stuk van de veters af te laten knippen. 

Terug naar de schoen. Ik wou erg graag sandalen omdat ik op vakantie zou gaan naar RoemeniĆ«. En daar kan je nou eenmaal niet rondlopen in je gympies. Dan moet je toch maar toegeven aan sandalen. En dat is een hele opgave voor iemand met wat bredere voeten. Met sandalen wordt je er namelijk alleen maar mee geconfronteerd. Je moet dus ook meteen bij hele goede schoenenwinkels gaan kijken zodat je wel echt goede kwaliteit hebt. Zo kwamen we uit bij Manfield. Zoals er bij veel winkels nu is, was het ook bij Manfield sale. Oh please laat er een goede sandaal zijn met mijn breedte en maat! Na niet lang zoeken zagen we deze sandalen staan en wat waren ze mooi! Ik ging ze passen, maar het bleek dus dat ze zelfs een maat te groot waren. Blijkbaar heb ik maat 37 in plaats van 38. Was ook al zo met die plateauschoenen... Krimp ik? In ieder geval. De sandalen hebben een heel goed voetbed waardoor ze erg lekker lopen. En ze zijn ideaal voor mensen met wat bredere voetjes :)

Ohja! De sandalen waren voor de helft van de prijs. Dus van €60 naar €30! Plateauschoenen- Stradivarius, €40
Sandalen- Manfield, €30

Kortom, ik ben heel erg blij met deze aankopen, vooral met de schoenen!

-Anna

1 opmerking:

  1. Wat een leuke aankopen zeg! En je foto's zijn ook heel erg mooii.

    BeantwoordenVerwijderen