zaterdag 2 juli 2016

Laatste lesdag, einduitvoering en jarig?


Hey!

Deze week had ik wel weer een aardig interessant weekje. Naast het feit dat ik jarig was, heb ik ook nog een einduitvoering en de laatste lesdag gehad! Vrijdag
Eindelijk is het zover! De laatste natuurkunde toets was een feit. Nu heb ik nooit meer natuurkunde. En man, wat voelt dat goed om te zeggen. Om het te vieren ben ik met een vriendin naar de stad geweest. Wat eigenlijk helemaal niet zoveel nut had behalve het vol krijgen van onze magen aangezien er 1 euro op m'n pinpas stond. Ik had dan nog wel genoeg geld om aan eten te komen. 
Rond een uur of drie vertrok ik naar de locatie waar we onze einduitvoering van dansen zouden hebben. We moesten al snel beginnen met de generale want we hadden een strakke tijdsplanning. Na de generale hadden we dan ook maar een halfuur om te eten en om ons klaar te maken. Verder waren beide voorstellingen heel goed gegaan. Het was wel echt een ramp met omkleden. Ik zat namelijk in twee teams, ik moest dus 6 keer op het podium optreden. Inclusief verschillende outfits. Een hoop gestress dus, maar het was wel erg leuk!

Zaterdag
Heel eerlijk gezegd weet ik niet meer zo goed wat ik vandaag heb gedaan, reken maar op netflix...

Zondag
Natuurlijk moest ik de perfecte verjaardagsfoto hebben om op instagram te zetten. Dus ik sleepte m'n moeder en de camera mee naar m'n vaste fotoshoot plekje. Uiteindelijk zijn de foto's best leuk geworden :)

Maandag
Om alvast in de vakantie stemming te komen was het enige wat ik heb gedaan na school netflixen. Helaas moest ik 's avonds nog even doorzetten voor de allerlaatste toets van het jaar. 

Dinsdag
En toen was ik alweer 15 jaartjes oud... Tijd gaat snel. Soms denk ik echt dat ik meer moet gaan genieten van m'n leven, maar dan denk ik weer aan de geweldige dingen die ik meemaak en ben ik daar gewoon dankbaar voor. Ik realiseer me wel echt dat ik flink gezegend ben. En ik hoop dat ik dat dit jaar weer zal worden! Volgende week zal het goed beginnen met RoemeniĆ«! 
Terug naar m'n verjaardag. Het was de laatste lesdag van het jaar, dus we deden echt totaal niks. Het enige nuttige wat we hebben gedaan is een toets maken. 
Eenmaal thuis gekomen kwam m'n oma nog even langs en 's avonds m'n andere opa en oma. 

Woensdag
Toen ik opstond voelde ik me zo moe! Ik had geen energie om ook maar m'n brood te smeren. Toch ging ik naar school, ik dacht namelijk dat ik me anders zou aanstellen. Eenmaal op school ging het niet viel beter. Al snel kwam er een leraar naar me toe met de vraag of ik niet beter naar huis kon gaan. Dus m'n moeder kwam me ophalen. Thuis had ik bijna twee uur geslapen en ik voelde me meteen beter! Gelukkig maar, want 's middags vierden m'n moeder en ik onze verjaardag met een high tea :)

Donderdag
Vandaag voelde ik me goed genoeg om naar school te gaan. Niet dat het een nuttige dag zou worden op school... Het enige wat we deden is een beetje aan ons project werken en heel veel vervelen. 

Vrijdag
Ook vandaag was niet erg nuttig, maarja. Leraren moeten wat verzinnen om de laatste schoolweken in te vullen. In ieder geval, vanavond vier ik met een vriendin onze verjaardagen voor onze klasgenootjes, dus dat wordt ook heel leuk!


-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten