woensdag 6 juli 2016

Birthday HaulHey!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik vorige week jarig geweest, en het leek me daarom wel leuk om wat cadeautjes met jullie te delen :)Geurtjes en Verzorging
We kennen allemaal deze categorie wel. Dit is eigenlijk wel het cadeau wat je elk jaar krijgt. Vet handig want dan heb ik meteen weer een jaarvoorraad aan handcrème, douchegel, bodylotion, lippenbalsem enz... Deze producten hoef ik dan ook nooit zelf te kopen.
Maar hier zijn een aantal producten die ik heb gekregen.

Ik ben niet zo'n geurtjesexpert, dus ik ben heel blij dat iemand mij een geurtje heeft gegeven die ik dan toevallig ook lekker vindt ;)Een aantal vrienden en vriendinnen hebben geld bij elkaar gelegd om deze heerlijke producten van the body shop te kopen. Liefde voor die mensen.

Boekjes
Ik vind het altijd vet leuk om boekjes te krijgen waarmee je iets moet doen. (denk aan wreck this journal) Zo heb ik nu een vet leuk boek gekregen waar allemaal dingen in staan die je écht moet doen. Een bucketlist boek. Ik hoop dat ik zoveel mogelijk dingen kan doen die hier in staan, de meeste opdrachten zijn echt leuk! Een voorbeeld van een opdracht is: Ga op blind date!


Nog een leuk boekje wat ik heb gekregen is een boekje waarin je elke dag, gedurende 5 jaar, moet antwoorden op een vraag. Superleuk idee!

En tenslotte wou ik heel graag van mijn oma een bijbelboekje, om alle mooie bijbelteksten in op te schrijven. Dit jaar wil ik namelijk de Engelse bijbel gaan uitlezen! Een hele challenge, maar wel een mooie challenge!Overig
Van mijn ouders kreeg ik ook nog cadeautjes. En de eerste is een schooltas. Deze had ik echt nodig! Ik had namelijk eerst een vet grote eastpak, je weet wel, met twee van die grote vakken. Daarna kocht ik een leuke tas voor 17 euro, wat natuurlijk al mijn boeken niet aan kon en stuk ging. En tot vorige week had ik de schooltas van m'n broer overgenomen, aangezien hij toch al klaar was met school. 
En nu heb ik een donkerbruine (kleinere) eastpak waar ik heel blij mee ben!


De binnenkant vindt ik nog wel het leukst :)
Omdat mijn moeder echt geen cadeautje wist, had ze m'n nieuwe bikini uit m'n kast gejat en ingepakt, zodat ik die niet hoefde te betalen. Maar hij is wel erg leuk! Dit waren de bijzonderste cadeautjes, verder heb ik vooral geld en cadeaubonnen gekregen. 

-Anna

2 opmerkingen: