zaterdag 18 juni 2016

Mijn blog bestaat 1 jaar!


Hii!

Jaaa! M'n blog bestaat alweer een jaar! Ik wist niet zo goed wat ik nou moest doen om het te vieren dus maak ik wel gewoon een leuk artikel over wat het voor mij heeft opgeleverd, hoe ik begon en hoe ik verder ga :)Hoe ik begon
Ik weet niet of ik het ooit heb verteld hoe ik begon met bloggen. Volgens mij, maar ik doe het vrolijk nog een keer :)
Als het goed is begon het op een woensdag toen ik klaar was met een toets. Ik moest nog wachten totdat de rest klaar was en ik mocht niks anders doen. Dus ik ging mijn grote talent uitoefenen. Dagdromen. Op een gegeven moment dacht ik eraan hoe het zou zijn als ik zou bloggen. Ik ging bedenken welke artikelen ik zou willen schrijven, hoe m'n site eruit zou zien en hoe ik mezelf kan uiten op m'n eigen plekje op internet. Ik werd steeds enthousiaster en ging advies vragen aan mensen. En die waren ook erg enthousiast. 
Een paar dagen later stond m'n blog online!

Wat het mij heeft opgeleverd
Ik verdien geen geld met mijn blog, maar dat hoeft ook niet. Want ik krijg er al heel veel mooie dingen voor terug. 
Allereerst heel veel plezier. Ik hou er echt van om gewoon lekker foto's te maken en over mijn leven te vertellen. Dat was ook de hoofdreden dat ik m'n blog ben gestart. En als een artikel af is, kan ik er oprecht best trots op zijn. 
Ten tweede krijg ik er veel waardering voor terug. Ik merk dat mijn artikelen steeds meer worden bekeken en dat er op wordt gereageerd. Niet alleen op mijn blog, ook in reality krijg ik reacties dat het ze inspireert. Zo bijzonder! 
Het klinkt heel gek, maar door mijn blog inspireer ik mezelf. Omdat ik over onderwerpen schrijf die bemoedigend zijn of aansporen om iets te doen, wil ik zelf een voorbeeld zijn. 
Ook is dit een soort dagboek voor me. Omdat ik elke week schrijf wat ik heb gedaan. Het lijkt me dan echt leuk om als oma dan terug te lezen wat ik allemaal heb gedaan. Als er dan ├╝berhaupt nog websites bestaan...

En nu?
Dit is niet het einde... Ik ben namelijk nog lang niet van plan te stoppen en m'n blog verder te verbeteren. Soms moet ik echt naar inspiratie graven, maar er zijn zat artikelen die ik nog niet geschreven heb :)

-Anna

3 opmerkingen:

  1. gefeliciteerd, 1 jaar dat is knap volgehouden hoor! En super dat je nu al meer bekijks krijgt op je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee, is het misschien ook geen ideetje om een keer een artikel te schrijven over wat jij de mooiste christelijke liedjes vindt? Dat lijkt me erg leuk om te lezen x :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En gefeliciteerd natuurlijk!! Ik lees je blog altijd met heel veel plezier :)

    BeantwoordenVerwijderen