woensdag 22 juni 2016

Enquête reacties

Hey!

Vorige week heb ik aan jullie gevraagd om een enquête in te vullen en het leek me wel leuk om wat resultaten en reacties met jullie te delen! Ik ga niet alle vragen langs, want sommige zijn niet heel interessant voor jullie. 

Welke artikelen vind je het leukst en het minst leuk om te lezen?
Wat wel interessant was, is dat ik wel echt zie dat sommigen echt voor geloofsartikelen op m'n blog komen en dat sommigen daarvoor juist helemaal niet komen. 
De categorie mode is niet heel erg geliefd, wat ik juist heel leuk vind om te maken. Ook gewoon om die foto's te maken. Dus daar ga ik gewoon mee door :)
Wat ik wel heel tof vind, is dat de persoonlijke artikelen erg geliefd zijn. Want ik was altijd wel een beetje bang dat mijn persoonlijke leven en meningen jullie helemaal niet boeit, maar dat vinden jullie juist de leukste artikelen!


Wat vind je zo leuk aan m'n blog?

Hier is een selectie van de reacties die ik erg leuk vond:

"Je kijk over het leven over wat je nou eigenlijk wilt verbeteren aan jezelf en zo de inspiratie van vele mensen kunt zijn!"

Ah dit vind ik altijd zo tof om te horen! Dit is echt één van mijn grootste doelen die ik wil bereiken met m'n blog :)


"Niks"

Is het dan niet een beetje tegenstrijdig dat je dit formulier invult? ;)


"Om mijn kleindochter nog beter te leren kennen"

Credits naar mijn lieve oma waar ik toch nog best wel veel respect voor heb dat ze wel even weet hoe ze mijn blog moet lezen en dit formulier in moet vullen. 


En ik kreeg superveel lieve reacties over hoe ik zo dichtbij mezelf blijf en zo mijn blog heel persoonlijk maak. Altijd leuk om te horen!


Wat kan ik verbeteren aan m'n blog?

Was wel grappig, want de reacties waren soms een beetje tegenstrijdig. De ene zei bijvoorbeeld dat de artikelen uitgebreider moesten terwijl de andere zei dat ze wat korter moesten. Maar over het algemeen vonden jullie dat ze langer moesten. Soms merk ik ook wel dat ik inderdaad even snel een artikel wil plaatsen terwijl ik nog veel meer over het onderwerp kan zeggen. Dus dat zal ik meenemen!

Ook vind ik het leuk dat jullie zeggen dat ik meer moet plaatsen! Zou ik ergens ook wel willen, maar het kost toch best wel wat tijd. Vooral omdat ik nu nog even bezig ben met school en ik heb soms gewoon niet heel veel inspiratie... Maar ik heb voor de komende weken al wat leuke ideeën ;)

Ik kreeg ook een opmerking over de onregelmatigheid. Blijkbaar is dat niet heel duidelijk doordat ik me niet altijd even netjes aan het schema houdt ;P

Woensdag- Random artikel (OOTD, tag, kan van alles zijn)
Vrijdag- Mijn weekje
Zondag- Geloofsartikel of een wat dieper onderwerp


Heb je nog een leuk idee voor een artikel?

Behalve dat ik wou weten wat voor artikelen jullie leuk vinden, was ik stiekem ook gewoon inspiratieloos... Maar ik heb echt vet leuke ideeën gekregen door jullie! Dus thanks :)


Wat voor cijfer geef je m'n blog?

Ik heb het even uitgerekend, en gemiddeld geven jullie mij een 8 en daar ben ik zeer tevreden over! 

Mocht je toch nog denken van: 'Goh over welke enquête heb je het nou?' Hier is de link:


-Anna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten