vrijdag 6 mei 2016

Shoppen in Amsterdam, naar een 3D-musical en optreden op Bevrijdingsfestival?


Hey!

De laatste week van de vakantie was ook weer heel erg leuk! Van optreden op het bevrijdingsfestival tot aan shoppen in Amsterdam...Zaterdag
Om maar even geld te verdienen voor Amsterdam ben ik maar wat klusjes gaan doen, aangezien ik nog geen werk heb...

Zondag
Om maar even de 'goede' christen uit te hangen ben ik twee keer naar de kerk geweest. Nee grapje, het waren gewoon allebei leuke diensten dus besloot ik maar twee keer te gaan. 

Maandag
Om toch nog maar iets nuttigs te doen in de vakantie besloot ik m'n kledingkast op te ruimen. Er waren namelijk een hoop kleren die ik niet meer draag. 
's Middags was het zulk lekker weer dat ik en een vriendin van me besloten het bos in te gaan en een paar plaatjes te schieten. Dinsdag
Het was eindelijk zover! Een dagje Amsterdam met m'n moeder. Ik had er echt al lang naar uit gekeken. 
We gingen eerst het centrum in om te shoppen. Wauw! Wat een geweldige winkels! Maar woow! Zo verschrikkelijk druk! De volgende studiedag weet ik wel wat ik ga doen.
Uiteindelijk ben ik zeker geslaagd. Shoplog komt nog :)


's Avonds zijn we naar de nieuwe 3D-musical 'Sky' geweest. Heel wat anders dan ik ben gewend, maar zo gaaf! Het decor was in 3D en daarmee werden hele mooie dieptes gecreĆ«erd. Supertof! Zeker een aanrader.Woensdag
Na een aantal jaar is het dan eindelijk gelukt om m'n ouders over te halen tot een nieuwe vloer. In mijn kamer lag namelijk een beige achtige vloer, echt niet mooi!
Dus ik had even op internet rondgekeken en ik vond een mooie aanbieding. Hij was alleen die dag geldig dus ik had m'n ouders maar even heel lief aangekeken en gelukkig waren ze in een goede bui. 
Het duurde nog even voordat de vloer eindelijk gelegd werd, maar nu heb ik ook wat. 
Er komt nog een keer een roomtour als mijn kamer helemaal af is:)

Donderdag
Vandaag ging ik naar een opendag van YWAM. Een groot deel van de tienergroep 24 kwam ook dus het was erg gezellig.
En weer door naar Zwolle. Met het team kregen we de eer om op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival op te treden! Het was zo'n geweldige ervaring!


Backstage zagen we Roel van Velzen nog. Die man is echt geweldig! Zo aardig...Vrijdag
Na een drukke dag besloot ik maar even een dagje rustig aan te doen. Ik moest nog naar de fysio en ik ging nog even naar m'n broertje bij voetbal kijken. Kwam ik een keer kijken, stond hij bijna de hele tijd wissel...

-Anna

2 opmerkingen: