dinsdag 17 mei 2016

Pennyboarden, uitstelgedrag en varen


Hey!

Sorry! Het weekartikel is wat later dan normaal, dat kwam omdat ik voor opwekking m'n foto's nog wou bewerken maar m'n laptop wou niet aan, en toen moest ik alweer gaan. Maar omdat ik toch wel een leuk weekje heb gehad wou ik het artikel alsnog online zetten:)


Zaterdag
De vakantie was al bijna afgelopen. Ik was dus maar alvast begonnen met wat huiswerk, in het zonnetje natuurlijk. Wauw, wat wat het ongelooflijk mooi weer! Daar kan ik echt zo van genieten!
's Avonds was ik naar tienergroep geweest waar we het over de eindtijd hadden. Echt heel interessant...
In de pauze ging ik een poging doen tot longboarden. Een paar meiden waren op het longboard en ik wou het graag uitproberen. Na een paar keer flink wiebelen kreeg ik het al een beetje onder de knie... Best leuk zo'n longboard... 

Zondag
Ik begon de ochtend met knippen en plakken op de zondagsschool bij groep 2. 's Middags en 's Avonds ben ik nog even naar m'n opa en oma geweest op de camping. M'n opa heeft een eigen boot waar we dan altijd in varen.

Maandag
Na zonneschijn komt regen, om maar even leuk te doen en het gezegde om te draaien. Ik mocht na een supertoffe vakantie eindelijk weer naar school. Ik moet zeggen, zo heel erg was het nog niet... We begonnen het 2e, hadden tussenuur en pauze, 4e hadden we les, 5e tussenuur, en 6e en 7e les. En in de tussenuren konden we buiten heerlijk genieten van het zonnetje. Een goed begin van de laatste weken!

Dinsdag
Zo gezegd, zo gedaan. Na wat overleg met een paar ervaren vriendjes en vriendinnetjes op het gebied van boarden, heb ik een penny board besteld en vandaag binnengekregen. Ik moet nog even oefenen, maar het gaat al best prima!


Ook heb ik vandaag m'n youtubekanaal online gegooid, wat al snel wat abonnees ophaalde! Aan het einde van de dag had ik al 65 abonnees!

Woensdag
Terwijl ik eigenlijk zou moeten leren voor Natuurkunde heb ik de hele tijd zitten youtuben. Maarja, ik heb volgend jaar toch geen natuurkunde meer. 
's Avonds heb ik nog even gestept om toch nog maar wat nuttigs te doen.

Donderdag
Terwijl ik eigenlijk zou moeten leren voor Natuurkunde heb ik de hele tijd zitten kijken naar opties voor mijn fantasiedromen. Het lijkt me namelijk echt heel vet om een jaar high school te doen in Amerika... Maar natuurlijk is dat een beetje onrealistisch...

Vrijdag
Nog even doorzetten op school en dan mag ik eindelijk naar opwekking! Meer over opwekking komt deze week in een nieuwe vlog :) Stay tuned!


-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten