zondag 22 mei 2016

Mijn talent is mijn zwakte...


Hey!

Ik heb een prachtig talent gekregen. Dansen. God heeft een geweldig cadeautje aan mij gegeven en wist precies wat bij me zou passen. Ik ben Hem daar heel erg dankbaar voor. Maar laat Hem dat niet merken... Stel je voor, je bent jarig. Je krijgt een supermooi cadeautje! Natuurlijk zou je die persoon van wie je dat krijgt heel erg dankbaar zijn en dat ook laten merken. Maar wat ik soms doe is er chagrijnig mee weglopen en ermee showen. 
God heeft mij een geweldig cadeautje gegeven, een geweldig talent. Wat ik ermee kan doen is eindeloos. Ik treed veel op en mag dansen maken voor groepen. 
Maar wat ik merk aan mezelf is dat ik God niet laat zien hoe geweldig dit cadeau is. Ik zou het kunnen gebruiken om God te aanbidden. Maar dat is juist de optie die ik het minst vaak kies. Terwijl dat als ik het doe, ik me geweldig voel! Ik merk dus dat ik echt voor God mag gaan dansen in plaats van voor publiek. Tuurlijk mag ik mensen laten zien wat ik in huis heb. Maar ik heb dit talent gekregen van God en zou best wat vaker mijn talent terug mogen geven.

Misschien herken jij dit wel. Dat jij ook een prachtig talent hebt gekregen, maar er eigenlijk niet zoveel mee doet. Of juist wel, behalve voor God. Denk er dan eens over na om God er meer bij te betrekken. Want Hij is degene die jouw dit prachtige cadeautje heeft gegeven. En daar mag je echt dankbaar voor zijn!

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten