vrijdag 27 mei 2016

Creatief statief, flashbacks en 24


Hey!

Nou, m'n titels worden ook steeds beter zeg... Maar goed. Deze week was weer gevuld met leuke dingen, zoals wokken en 24. Maar ook een bijzondere datum die zorgde voor een twist in mijn leventje.


Zaterdag
Jaja, het was weer zover. Vandaag hadden we weer 24! Maar eerst moest het nodige worden gedaan, zoals huiswerk maken en koffer inpakken. 
We hadden afgesproken om wat eerder te komen om alvast een stuk van de dans verder te leren. Helaas was dat blijkbaar niet heel helder overgekomen en zijn we daar niet aan toe gekomen... Wel kreeg ik weer een aantal vet leuke mensen te zien die ik al veel te lang niet meer had gezien. 

Zondag
Het weekend bestond verder uit eten, slapen, diensten, hard chillen en veel dansen. Perfecte combinatie! 
Thuis moest ik alweer gaan lezen voor Engels, aangezien we maandag een SO zouden hebben over een boekje waarmee ik nog zo ongeveer mee moest beginnen...

Maandag
Volgens mij is dit de eerste keer in m'n leven dat ik een 6 heb gehaald voor Engels... Maar ik stop wel weer want mensen worden er niet blij van als ik ga zeuren over zesjes. 

Dinsdag
Op school zat ik er al over te denken. Vanmiddag zou ik namelijk mijn nieuwe kleren shooten. Ik weet niet zo goed waarom, maar ik vind het best leuk om outfitfoto's te maken. Meestal maakt iemand anders de foto's, maar ik wou het nu zelf eens proberen. Aangezien ik nu ook een mooie witte wand heb. Het enige wat nog ontbrak was een statief. Dus had ik maar een statief gemaakt van dozen en bijbels. 
Resultaten zie je hier.

Woensdag
M'n moeder zei opeens tegen mij dat het een hele bijzondere datum was vandaag. 25 mei... Is er iemand jarig? Is er een jubileum? Nee, het was vandaag precies vier jaar geleden dat ik m'n laatste turntraining had. Oh... Toen gingen er vooral flashbacks rond in m'n hoofd en wat als ik nog steeds op turnen zat? 

Donderdag
Vandaag was m'n broer klaar met examens en moesten we nog vieren dat m'n ouders zoveel jaar getrouwd zijn. Dus we gingen met het gezin naar de wok. Jammer dat er niet meer zoveel in m'n kleine maagje past, want er waren zoveel lekkere dingen!

Vrijdag
We waren een uurtje eerder vrij, wat altijd fijn is. Dus ik kon m'n hele middag verspillen aan youtube en fysio, ook altijd heel leuk.

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten