vrijdag 15 april 2016

Fietspech, schoolstress en Zip your Lip


Hey!

Deze week heb ik weer pech op de fiets gehad, waardoor ik te laat kwam. Misschien kwam het wel omdat mijn lichaam nog in de war was van 24 uur niet eten? Verder sloeg de stress weer toe bij een verslag...
Zaterdag
De hele ochtend en middag heb ik vooral een beetje huiswerk gemaakt en veel gegeten, want we zouden Zip your Lip doen met tienergroep! Zip your Lip houdt dus in dat je 24 uur niet eet voor een goed doel. 
Tijdens het niet-eten hadden we gelukkig wel afleiding. We hadden een bosspel gedaan en film gekeken. Helaas mochten we niet met z'n allen slapen dus gingen we met een paar meiden bij mij thuis slapen. 

Zondag
Met een lege maag moest ik de zondagsschool leiden. Normaal doe ik groep 2, maar er was te weinig leiding bij groep 1, dus moest ik daar helpen. Ik vond het wel echt verbazingwekkend hoe kinderen zich in een jaar ontwikkelen. De tekeningen van groep 2 zagen er wel echt beter uit dan die van groep 1. En die kinderen van groep 1 moeten vaak plassen joh! Ik dacht dat ik vaak naar de wc moest...
Terug naar Zip your Lip. We kwamen rond 12 uur weer bij elkaar om verder te gaan met het programma. Zo hadden we een spreker, keken de film af en deden nog een spel. 
Eigenlijk kwam ik de 24 uur wel goed rond zonder dat ik echt honger had. De laatste 10 minuten waren wel echt zwaar vervelend. Toen de 24 uren voorbij waren, was het eten nog niet klaar, dus pakten we theelepeltjes en gingen uit een Duo-Penotti pot zitten eten. Je doet echt de gekste dingen als je honger hebt...

Maandag
De dag begon weer echt heel goed. Vorige week verloor ik m'n tas, en nu viel de accu uit. Hij was niet opgeladen. Ik was er dus vanuit gegaan dat ik met volle vaart naar school kon fietsen, dus ben ook op die tijd gegaan. Uiteindelijk viel m'n accu dus na 10 km uit en had ik dikke tegenwind. En die accu is zwaarder dan je denkt. Hallo telaatbriefje! In ieder geval wel een kwartier van Nederlands gemist:)
Vandaag gingen we naar het ecohuis. Dat is dus een huis wat super duurzaam is. Natuurkunde boeit me nooit wat, maar dit was nog wel te doen! Ik vond het echt super bijzonder hoe je zo'n mooi huis kunt maken en het ook nog eens goed voor het milieu is. Het was namelijk ook echt ingericht als huis. Owja, en we kregen chocolademelk. Dat is een van de oorzaken waarom ik positief ben over deze excursie.

Dinsdag
We hadden vandaag een toets gehad, dus had ik die middag niet zoveel huiswerk. Dat betekent Netflix. Ik ben nu dus Prison Break aan het kijken, wat een goeie serie!

Woensdag
Naast dat ik een vrij normale schooldag had gehad, is woensdag ook altijd een dag voor mij waarop ik even voor mijzelf ga dansen en bezig ga met mijn choreo's. Zaterdag moet ik namelijk een choreo gaan aanleren aan een stuk of 15 mensen! Ik heb er wel heel veel zin in!

Donderdag
Vrijdag zou ik een verslag in moeten leveren, een SO Duits moeten maken en een repetitie geschiedenis. En natuurlijk doe ik wat je juist niet moet doen als je zoveel te doen hebt, uitstellen. Vervolgens was ik dus tot 22:45 bezig met dat verslag zonder de repetitie te leren. Ik mis een beetje de structuur in mijn leven...

Vrijdag
Uiteindelijk ging de SO nog niet zo heel slecht en kwam ik er met een 7,2 van af. De repetitie ging wat minder, het ging dan ook over een onderwerp wat me totaal niet boeit, de politiek. Heb je soms...
Vanmiddag ben ik naar de fysio geweest en vanavond ga ik weer lekker trainen!

-Anna

1 opmerking:

  1. Wij hadden een poosje terug ook Zip Your Lip maar dan op school en daar deed ik ook aan mee. Ik weet dus wel ongeveer hoe jij je gevoeld moet hebben, leeg en moe..

    BeantwoordenVerwijderen