vrijdag 29 april 2016

Bakken gaat fout, Anna koopt make-up en tafel spelen voor de koning?


Hey!

De eerste week van de vakantie zit er alweer op, maar het was wel een leuke week. Naast het netflixen heb ik ook zeker andere leuke dingen gedaan zoals even voor de koning optreden :)Zaterdag
Vandaag mochten we 4 uur lang gaan oefenen voor koningsdag. Ik zag er echt tegenop. Ik zou namelijk een tafel moeten spelen. Dat is nog bijna erger als een boom! Gelukkig mocht ik eerst nog wel dansen. Uiteindelijk viel het wel mee en probeerden we er maar het beste van te maken.

Zondag
Vakantie? Check. Lekkere stoel? Check. Netflix? Check. Meer had ik niet nodig om mijn vakantie te vieren.
Alle snacks tijdens Netflix moesten er wel even af. Dus ik had even een rondje gestept van 9.2 kilometer. Ik voelde me gelijk beter :)

Maandag
De dode punten waren overal te zien en na 8 maanden was het dan toch echt weer tijd om naar de kapper te gaan. Het is zoveel mooier nu!
Om ook nog maar even sociaal te doen had ik nog even afgesproken met een vriendin. De middag bestond uit heen en weer fietsen van de supermarkt, mislukte bakkunsten en ligretto. 


Dinsdag
En we mochten weer de hele middag oefenen voor koningsdag. In de regen. Met wind. En kou...

Woensdag
Het was eindelijk zo ver! Waar we al die uren voor hadden getraind mochten we eindelijk uitvoeren. We moesten al vroeg aanwezig zijn voor haar en make-up, maar dan hadden we ook wat. Ahum.


De koninklijke familie was een beetje aan de late kant, terwijl wij maar in de kou zaten te wachten. Het optreden ging echt heel goed! Er ging bijna niks mis en het was gewoon droog. 
Ik had het optreden later terug bekeken, maar we waren echt heel weinig in beeld. Zo jammer! Maar goed, het was wel een hele leuke ervaring. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze hebben opgetreden voor de koninklijke familie + 3,3 miljoen kijkers ;)

Donderdag
Het vakantiegevoel kan weer doorgaan na al de stress voor koningsdag. Om me nog maar weer wat socialer te laten lijken heb ik afgesproken met m'n nichtje. Het plan was om ijs te gaan halen, maar dat veranderde snel nadat er alleen maar buien werden verwacht. We gingen dus maar naar de Hema voor wat warme chocolademelk en gebak. 
Verder gingen we nog even het dorp in, en raad eens wat ik heb gekocht? Make-up. Je leest het goed. Maar daar vertel ik binnenkort nog wel wat over.

Vrijdag
Ik ga binnenkort shoppen, maar dan heb je wel geld nodig! Vandaag had ik dus ingepland om wat klusjes te doen, en zo wat geld te verdienen. Op die momenten verlang ik wel naar een baantje...

-Anna

1 opmerking: