vrijdag 22 april 2016

24, horrorschool en schaap?


Hey!

De laatste week voor de meivakantie... Een beetje stress, maar met een goed vooruitzicht! Om ons toch nog een beetje op te vrolijken, of juist niet, kwamen de examenklassen ons verassen met een examenstunt. Ook mocht ik mijn eigen choreo aan een groep leren (filmpje hieronder!) :)Zaterdag
En het was weer zover, 24! De leukste christelijke tienergroep die er is. Dit weekend mocht ik mijn eigen choreo aanleren aan alle tieners, en zelfs sommige leiding deden mee. Het was wel echt een uitdaging om 27 tieners en leiding stil te krijgen, maar het is gelukt! 
's Avonds hadden we nog een toffe dienst en totdat we gingen slapen hebben we nog een beetje gechilld.Zondag
En weer aan de bak. We moesten nog even hard door trainen om op schema te blijven. We hadden namelijk nog maar één weekend hierna. Het was echt heel leuk om te doen en volgens mij had ik dat weekend nog meer complimenten gekregen over dansen dan ooit tevoren!
De rest van de dag bestond uit schoonmaken, eten, een dienst en natuurlijk chillen :)

Maandag
Het laatste weekje, en dan heb ik alweer vakantie! Toch wel fijn om met die motivatie de maandagochtend in te gaan, aangezien dat niet de makkelijkste ochtend is voor mij...
Na de schooldag moest ik snel nog even leren, en dan weer de hele avond trainen...

Dinsdag
Hetzelfde gold voor vandaag. School, huiswerk en trainen. Vandaar geen artikel op de woensdag. Ik wou toch nog even m'n focus houden op school de laatste week :)

Woensdag
Met dat ik op het schoolplein liep, dacht ik nog aan de examenstunt van vorig jaar, waarbij het enige leuke was dat we een uur eerder vrij hadden. Ik liep naar de deur en een Minnie Mouse met gescheurde lippen verwelkomde me. Ik liep door en even later kreeg ik een aai over m'n wang van een soort ghost. Toen ik naar de wc's ging zag ik kreten staan om hulp. Met andere woorden, examenstunt. Wauw! Wat is dit vet! Ik hou nooit van horror maar dit was echt een vette examenstunt!
Na de hele dag in de horrorschool te hebben rondgelopen hadden we gym. Maar niet zomaar gym, ze hadden van die luchtkussenbanen geregeld. En toen kwam het leukste van de dag, een uurtje eerder vrij.

Donderdag
Ik was al vroeg thuis van school en besloot dan toch maar een boek te gaan halen. Ik dacht dat ik hem voor de volgende dag al had moeten uitlezen voor een verslag dus ik had druk zitten lezen. Het is echt een heel interessant boek! 
Op een dag wordt er een hek om de school gezet en mag niemand eruit. Als ze het proberen, werden ze neergeschoten. Zo ontstaat er ook een zeer besmettelijke ziekte in de school en wordt bijna iedereen getroffen... 
Veel verder ben ik nog niet, maar het is echt spannend. Stiekem hou ik wel van een goed boek lezen... 

Vrijdag
"Nog even doorzetten. Dit is de laatste dag voor de vakantie." Zo probeerde ik mezelf uit bed te krijgen... Ik had namelijk weer een repetitie en SO op de laatste schooldag. En natuurlijk ging het ook wel weer goed, en kon ik met een tevreden gevoel de vakantie in.
Mijn moeder heeft woensdagavond mijn haar ingevlochten, net zoals ze vroeger altijd deed toen ik moest turnen. En nu ben ik een schaap...
Een hele fijne meivakantie!

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten