dinsdag 15 maart 2016

Mijn 40 dagen: Update.


Hey!
Ik doe alweer een paar weken mee aan de 40 dagen tijd. Ik eet 40 dagen gezond en mijn doel was om 30 minuten per dag op m'n mobiel te zitten. Maar hoe gaat het na een paar weken?Telefoon
Dit is echt een grandioze fail. Ik wou dat ik een app had die al m'n apps na een halfuur ontoegankelijk zou maken. Elke dag begin ik weer met volle motivatie en neem ik mezelf voor om vandaag ├ęcht een halfuur op m'n telefoon te zitten. Zo ook vandaag. En telkens lukt het niet. Maar ik ga de laatste weken nog even goed m'n best doen...

Gezond eten
Dit gaat best nog wel redelijk. Ik merk wel dat ik makkelijk doe over uitzonderingen. Zo heb ik het avondeten als uitzondering, maar pak ik het toetje er soms ook nog wel bij. Maar het ontbijt, lunch en tussendoortjes gaan heel erg goed! 
Ik ben door deze dagen ook thee leren drinken en heb erg lekkere recepten ontdekt. Dit kan ik nog wel even volhouden!

Resultaat?
Ik merk wel dat als ik m'n telefoon in een andere kamer leg, ik er helemaal niet meer naar om kijk. Ik heb bijvoorbeeld veel sneller m'n huiswerk af. Ook als m'n tijd bijna om is, en ik iets anders moet gaan zoeken om mezelf te vermaken, merk ik dat ik sneller even naar m'n kamer ga om even te bidden. 
Omdat ik gezonder eet, voel ik me wel beter. Normaal gezien als ik iets zou snoepen, voel ik me daarna schuldig en voel ik de vetten er bij komen. Maar nu heb ik dat gewoon niet aangezien ik gezond eet. Ik voel me een stuk gezonder!

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten