zaterdag 12 maart 2016

Fysiostruggles, Mac om half twee 's nachts en een vloggende blogger.


Hey!

Deze week was weer erg leuk, maar ook wel druk. Ik heb in een videoclip gedanst en in PEC opgetreden. En raad eens wat ik heb gedaan? Deze blogger heeft gevlogd! Maar ik heb nog meer gedaan deze week...

Zaterdag
Vandaag was echt een superleuke dag! We mochten met het team in een videoclip dansen en optreden in PEC. Ik heb gevlogd, dus waarschijnlijk zien jullie die vlog nog wel langskomen op m'n blog.
s'Avonds was de ontknoping van widm. Ik had afgesproken om het samen met een paar vrienden van 24 te kijken. Het was wel een beetje teleurstellend dat Klaas de mol was, zo voorspellend... Uiteindelijk was het een avond met widm kijken, maar ook weerwolven en om half 2 's nachts Mac eten...

Zondag
Na (veel te laat) te hebben geslapen werden we wakker en mochten we twee uur daarna weer lekker een dans aanleren. Met al onze half brakke hoofdjes... Uiteindelijk ging het nog best wel goed, maar ik was aan het einde van de dag, toch best moe...

Maandag
En het drukke leven begon weer. Na een vakantie te hebben uitgeslapen moest ik er nu toch echt weer om half 7 uit. En dan al dat huiswerk... Hallo stress!

Dinsdag
Mijn orthoperiode is dan ook eindelijk afgerond. Na 3 jaar naar de ortho te zijn geweest ben ik er vanaf. Stap verder naar volwassenheid.

Woensdag
Er gebeurde eigenlijk niks speciaals...

Donderdag
Nou. Vandaag zou dus mijn behandeling voor fysio beginnen.Dus wij hadden een afspraak gemaakt, nog even nagevraagd op welke locatie we moesten zijn (er waren twee locaties van hetzelfde bedrijf) En we zijn er naartoe gaan. Dus we komen daar aan, al een paar minuten te laat, maar we moesten wachten. Dat wachten duurde echter wat langer... Dus mijn moeder ging toch maar even vragen of we echt wel op de goede locatie zaten. Niet dus. 
Mijn behandeling is wéér een weekje opgeschoven...

Vrijdag
En dan denk je dat het vrijdag na school weekend is, maar nee. De VWO-ers mogen nog lekker even doorgaan. We hadden namelijk weer een vrije opdracht van Frans. Daarmee moeten we een filmpje maken, in het Frans. We waren de hele middag bezig geweest, maar het is wel af :)
Na het filmen ben ik meteen doorgegaan naar trainen wat weer supergezellig was!

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten