vrijdag 5 februari 2016

Prehistorische computerspellen en fietsstruggles?

Hey Guys!

Eigenlijk was dit weekje best een normale week. Maar ondanks dat heb ik toch weer wat leuks bij elkaar kunnen verzamelen. Zoals een computerspel uit 2001 spelen. Want ja, dat is toch normaal?
Zaterdag
M'n zaterdag begon met heerlijk mijn kamer op te ruimen. Ik ben dan zo'n persoon wat er een paar uur over doet terwijl het in een uurtje klaar had kunnen zijn, maar mobiel. Ik had gelukkig toch nog wat tijd over om alvast wat huiswerk te maken zodat ik daar de komende week niet zo'n last van zou hebben. 
s'Avonds ging ik weer naar tienergroep en hebben we daar een best leuk spel gedaan, een soort fotospeurtocht. Vet cool. 

Zondag
Nadat ik naar de kerk was geweest had ik de rest van m'n huiswerk gemaakt en was ik binnen een uurtje klaar. De magie van het plannen. 
Dus ik had de rest van de dag tijd om nutteloos bezig te zijn. En man wat hou ik daar van. Vooral als ik weer even kind kan zijn. Dus ik had een computerspel uit 2001 uit het stof gehaald en ben daar weer even druk mee bezig geweest. En eerlijk gezegd kan ik me vermaken met de gekste dingen. 
Verder ben ik nog in de middag even wezen wandelen en had ik een of ander mislukt trimparcours gedaan. Alles was nat. Maar goed, een frisse neus is altijd fijn.Maandag
Na zo'n typische maandag schooldag ben ik weer mee naar huis gegaan met lieve Maaike. Ik ben daar om de week want dan kan ik na het eten zo door naar m'n dansschool. Anders moet ik eerst een uur reizen. En het was weer supergezellig!
's Avonds hadden we een beetje een chaotische training, maar dat mag soms ook wel...

Dinsdag
Ik weet eigenlijk niet zo goed meer wat ik vandaag heb gedaan...

Woensdag
Ik was best vroeg thuis. Nouja, eerder dan normaal. Ondanks dat heb ik toch nog een beetje moeten haasten (ivm uitstelgedrag) om m'n huiswerk af te krijgen. Ik zou namelijk catechisatie hebben. Maar dat bleek niet door te gaan dus had ik de avond weer om helemaal niks te doen. 

Donderdag
En dan kom je erachter dat al je huiswerkuren van de vorige dag voor niks waren geweest. Wiskunde viel namelijk uit en dat is het vak waar ik het langst over doe... Maar goed, we hadden in ieder geval wel een tussenuur. Wat altijd wel chill is. 
Ik was uiteindelijk al om kwart over twee thuis. Ik was het 6e uit en dankzij het feit dat ik op zich nog wel een beetje kan sprinten heb ik een bus eerder kunnen halen dan normaal. Het zag er niet uit, en ik bleef nog een kwartier hijgen, maar ik was wel een halfuur eerder thuis. Dikke prima!
Aangezien ik woensdag vergeten was om te dansen, moest dat nu maar gebeuren. Nouja, moest... Ik vind het gewoon leuk en chill om een keer in de week extra anderhalfuur te dansen naast de trainingen. Dan kan ik gewoon even mijn eigen ding doen. Heerlijk!

Vrijdag
Met de overtuiging van mijn vader dat ik best kon fietsen sprong ik dan toch maar op de fiets. Na een halfuur begon het te regenen. Chill! 
s' Middags het zelfde verhaal. Ik bleef maar doorfietsen met de motivatie dat ik dan als ik thuis was wel een paar tosti's mocht eten. En zo heb ik het fietsen overleeft. 
Verder heb ik in de middag dit artikel geschreven en tosti's gegeten :p

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten