vrijdag 26 februari 2016

Optreden, projectstress en vakantie!

 
Hey!
 
De laatste week voor de vakantie... Nog even doorzetten. Dat bleek toen ik tot 23:00 nog een project aan het afmaken was. Heel goed voor m'n stress ook.
Gelukkig was het ook wel weer een leuk weekje doordat we weer mochten optreden!
 


Vrijdagavond
Omdat ik vrijdag altijd een artikel over mijn weekje online gooi, doe ik vrijdagavond er nooit in, omdat ik eigenlijk alleen maar dans op zo'n avond. Maar nu doe ik hem er wel in, aangezien we een optreden hadden. Het was een optreden bij de free run uitvoering van onze eigen vereniging, maar toch erg leuk.Zaterdag
Met de volle motivatie begon ik met mijn huiswerk maken. Met het vooruitzicht dat ik zondag dan niks hoefde te doen (en weer ongezond mocht eten). Zo gezegd, zo gedaan. Ik had vandaag al m'n huiswerk af en ik had ook nog foto's gemaakt van het artikel van woensdag. Vet efficiënt bezig :p

Zondag
Ik had mezelf dus beloofd dat ik vandaag geen verplichtingen zou uitvoeren. Zeker aan te raden. Het is toch wel fijn om gewoon een dag in de week vast te stellen waarop je niks hoeft te doen. M'n dag bestond dus uit vooral uit filmpjes kijken en bloggen.
Ik had vandaag een best heftig artikel online gezet. Ik weet niet waarom, maar eigenlijk waren mijn twijfels niet heel groot of ik het online moest zetten of niet. Ik had gewoon het gevoel dat ik het moest delen. En wauw! Dit is naast mijn eerste artikel het best bekeken... En het was nog wel zo serieus. Maar ik heb hele goeie reacties gekregen en ik heb geen moment spijt gehad!

Maandag
We hadden het eerste vrij. Dus ik kon wat later met de bus. Maar dan moet de bus niet vertragen. Dit was helaas wel het geval. Ik miste dus m'n volgende bus. En als ik de volgende bus zou nemen zou ik sowieso te laat komen, dacht ik. Dus ik belde een klasgenootje van me op die dichtbij het station woont, Tobias, om te vragen of hij me op kon pikken. Ja is prima. Dus ik wachten... En wachten... Laat ik hem toch nog maar een keer bellen. Ja ik ben er bijna. Dus hij komt aan fietsen en ik zeg dat we nog 10 minuten hebben, dacht ik. Oh, redden we wel, we hebben ook nog looptijd. Ja, 10 minuten inclusief looptijd. SHIT!
Nou uiteindelijk komen we aan, verwachtend dat we te laat waren, en ik zag allemaal mensen lopen. HUH? De les begint al hoor. Ik kijken op m'n rooster... En ja hoor! We hadden nog gewoon een paar minuten. Oh...

's Avonds hadden we weer training. Op de maandagavond hebben we altijd training in zo'n oud theatergebouw. Dit heeft zo z'n nadelen. Nu viel dus de stroom uit. Echt heel chill om in het donker te dansen... Gelukkig ging na 10 minuten het licht weer aan zodat we weer fatsoenlijk konden dansen.

Dinsdag
Ik heb altijd wel een aparte logica. Ik ben namelijk meteen na school koekjes gaan bakken, zodat ik 's middags nog genoeg licht had om er foto's van te maken :p Maar ik denk niet dat ik de enige blogger ben...

Alleen jammer dat ze verbrand waren...

Woensdag
Dit was echt een totale ramp! We moesten in groepjes een soort jeugd milieu krant maken voor biologie. En raad wie bijna alles mocht doen? Moi. Wees nooit eindredacteur voor een project! Ik was serieus tot 23:00 bezig.

Donderdag
En dan zegt de biodocente opeens dat we het vrijdag moeten inleveren. R U kidding me?
Nouja... Ik hoefde vanmiddag dan in ieder geval niks te doen. Ik was namelijk 11:50 al vrij :) Dus ik heb even wiskunde geleerd en daarna kon ik eindelijk 'Battle of the dancefloor'  en 'Wie is de mol?' terugkijken:)

Vrijdag
Slim dat ik ben spring ik vrolijk m'n bed uit, in de gedachte dat ik dan vanmiddag eindelijk vakantie zou hebben! Jammer dat ik er 10 minuten later achter kwam dat ik het eerste vrij had... Ik had in ieder geval tijd om dit artikel verder te schrijven.
En ik heb nu dan ook eindelijk vakantie!

-Anna
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten