zaterdag 13 februari 2016

Mijn 40 dagen.

Hey!

Zoals ik al zei in m'n vorige artikel ga ik iets doen met de 40 dagen. Namelijk gezond eten en een halfuur per dag op mijn mobiel. Waarom doe ik dit, en hoe gaat het tot nu toe? Lees verder!


Waarom?
De eerste reden was wel dat ik gaaf vond om wat te doen met de 40 dagen tijd. Dus ik besloot om gezond te gaan eten en minder op mijn mobiel te zitten. 
De reden voor het gezond eten is dat ik beter voor mijn lichaam wil zorgen. Ik kan vaak nogal veel en ongezonde dingen eten dus daar wou ik verandering in brengen. 
De reden voor mijn mobiel ligt meer bij het geloof. Ik zit namelijk wel echt een paar uur per dag op mijn mobiel. Die tijd wil ik graag nuttiger besteden. Bijvoorbeeld aan het geloof. 

Hoe gaat het tot nu toe?
Gezond eten gaat goed! Ik eet vast wel eens wat ongezonds zonder dat ik het door heb, maar alle chocola, snoepjes, koekjes, chocomel blijven nu uit mijn buurt:) Gezond eten is best leuk! Altijd nadat ik een of andere eetaanval heb gehad heb ik spijt. Nu eet ik gezond, maar ook niet te veel. 
Ik moet zeggen, met avondeten vind ik het nog wel eens lastig. Ik kan m'n moeder nou niet eenmaal vragen of ze mij wat anders wilt voorzetten dan de rest omdat het niet zo gezond is. Dus dat eet ik wel gewoon op. Maar ontbijt, lunch, drinken en tussendoortjes gaan heel goed!
Tot nu toe heb ik het nog steeds gehaald met mijn mobiel. Ik heb er een app op zitten, Qualitytime, die aangeeft hoeveel minuten ik op m'n mobiel ben geweest. En dat zijn er tot nu toe 30 of minder :)
Wel merk ik dat ik m'n afleiding in andere dingen ga zoeken. Bijvoorbeeld m'n laptop. En dat vind ik wel balen. Want m'n doel was juist om meer met het geloof bezig te gaan. Dus daar moet ik nog even een grens bij vinden.

Kortom, ik vind het een leuke, maar moeilijke uitdaging!

-Anna

Wat doe jij met de 40 dagen tijd?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten