zondag 14 februari 2016

Hoe deze single met valentijn omgaat.

I'M NOT SINGLE FUNNY ANTI VALENTINE SHIRT #Skreened:
Hii guys!

Ja... Ik ben nog steeds single. En meestal vind ik het niet erg, maar soms ben ik best ongeduldig...Het is wel eens anders geweest met valentijn, dat ik heel erg verliefd was. Maar dit jaar is het anders. Het voelt echt alsof ik de most single person on earth ben. Dat vind ik soms best nog wel lastig. Ik zou ook echt wel een vriendje willen waarmee ik over alles kan praten, die mijn lover en beste vriend is. 
Maar weetje? Ik ben nog jong en ik hoef nog geen vriendje te hebben om gelukkig te zijn. Ik bedoel, tuurlijk, het zou leuk zijn. Maar ik vind het ook wel prima zo. Misschien moet ik maar gewoon met heel veel geduld wachten op de jongen die perfect bij me zal passen. Maar geloof me, daar bid ik nog elke avond voor ;) God weet ook wel wat goed voor me is. 

En dat geld natuurlijk ook voor jou. Als je je net zo single voelt als ik, heb dan alsjeblieft geduld en stap niet op een random jongen af. Want er is een jongen/ meisje voor je die perfect bij je past. Je hebt alleen maar geduld nodig :)

-Anna

1 opmerking:

  1. Ik pas hier voor de volle 100% in haha, maar de perfecte jongen zal wel op ons pad komen, nog even geduld hebben ;)

    BeantwoordenVerwijderen