vrijdag 12 februari 2016

Feestjes, spinnen en start 40 dagen?


Hey!

Deze week heb ik weer wat dingen meegemaakt. Ik heb een druk weekend gehad, nachtmerries over spinnen en de start van de 40 dagen...
Zaterdag
Jaaa! Vandaag ging het dan eindelijk gebeuren. Mijn vader is schilder en zou vandaag beginnen met mijn kamer. Ik had eerst zwart behang met witte en grijze bloemen. Maar dat werd gewoon te druk. Dus nu wil ik een witte kamer zodat ik kan afwisselen met decoraties. En volgende week word ie afgemaakt.
Verder was ik nog naar een kraamfeest geweest, en reden we daarna meteen door naar mijn nicht die een nieuw huis had. 
's Avonds was ik nog naar een feestje geweest van een vriendin. 
Kortom, het was een drukke dag. 

Zondag
Na een heerlijke nachtrust ging ik naar m'n oma's verjaardag. Het is dan altijd vet gezellig omdat de hele familie dan bij elkaar is. Dus daar hadden we lekker gegeten, en vooral veel met het babyneefje gekroeld.
's Middags moest m'n huiswerk weer gedaan worden maar gelukkig was ik snel klaar zodat ik weer m'n nutteloze dingen kon doen :p

Maandag
Ik had dus gedroomd dat er overal spinnenwebben waren in mijn kamer, en op het moment dat een of andere vogelspin op m'n gezicht viel, schrok ik wakker. Daarna lag ik dus nog een halfuur wakker om mijn kamer te controleren op spinnen. 
Goeiemorgen! Ja, ongeveer... Ik was namelijk ook nog het eerste uur al op school, terwijl we uitval hadden.
Gelukkig kon m'n moeder me s'middags ophalen zodat ik nog wat kon leren. En s'avonds had ik weer lekker getraind :)

Dinsdag
De laatste dag voor de 40 dagen... Dat betekent nog even heel veel ongezonde dingen eten! En ik had voor het eerst in weken weer eens geld meegenomen om naar het winkelcentrum te gaan om, jawel, ongezond eten te halen. 
Na school heb ik de tv aangezet en een paar uur zitten netflixen. Ik was namelijk de volgende dag vrij :)

Woensdag
Vandaag begonnen de 40 dagen voor Pasen. Veel christenen doen dan iets om meer tijd/ waardering in het geloof te stoppen. Ik ook. Ik ga nu een halfuur per dag op m'n mobiel zodat ik meer tijd in andere hobby's en tijd met God kan stoppen. Ook ga ik gezonder eten, gewoon om beter voor m'n lichaam te zorgen.
Dus ik kom beneden, en het eerst wat ik zie liggen zijn saucijzenbroodjes. Serieus? 
Maar goed. Ik was vandaag vrij, dus kon ik mooi even foto's maken en een artikel schrijven. Verder heb ik nog wat huiswerk gemaakt, alvast wat gezonde recepten opgezocht, en gedanst :)

Donderdag
Weet je? Zelfs zonder een mobiel is afleiding overal te vinden, ben ik achter gekomen. Een laptop bijvoorbeeld. Vooral als je huiswerk op je laptop moet maken... Dus dat werd weer tot 's avonds laat leren...

Vrijdag
Domme ik denk dat het weer goed genoeg is om op de fiets te gaan. Zo zou ik namelijk eerder thuis zijn. Maar eenmaal op de fiets had ik daar heel veel spijt van! Koud jonguh! Ga ik eens een keer op de fiets, zie ik het vocht van de mist op m'n jas helemaal bevriezen... 'T was wel lekker fris. Maar ik heb het overleefd! 

-Anna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten