woensdag 10 februari 2016

Favorites #3


Hii guys!

Het is echt heel lang geleden dat ik een favorites heb gedaan. Dus het leek me wel weer eens tijd! Hierbij dus mijn favoriete dingen van dit moment :) Veel leesplezier!Camera van m'n mobiel
Ik moet toegeven, camera's van mobiele telefoons worden gewoon nooit zo goed als die van echte camera's. Maar het is wel heel chill als je een beetje normale foto's kunt maken als je je camera niet mee hebt. Ik ben dan dus ook meer dan tevreden met mijn 20 mp camera die echt wel mooie foto's maakt! Zie de bovenste foto. 

Teamtrui
Ik wist niet dat ik zoveel van een trui zou kunnen houden die ik zelf niet heb uitgekozen. Sinds dat ik de trui heb, is het echt mijn favoriete trui om te dragen na het douchen, of in het weekend. Voor de duidelijkheid, het is een mannelijk model. En dat bepaald natuurlijk veel van de liefde voor deze trui. 


Witte wand
Hoe blij kan je zijn met een witte wand? Ik in ieder geval heel erg blij! Ik had eerst zwart behang met witte en grijze bloemen, wat mijn kamer best klein en donker maakte. Dus ik wou graag een witte kamer. Mijn vader wou eerst maar één wand overschilderen (hij is schilder) omdat hij niet zeker wist of het goed zou gaan. Maar het ging dus goed en hij gaat het dit weekend afmaken. Ik ben heel erg benieuwd! Tot die tijd ben ik al erg blij met één witte wand :p


No longer slaves- Reyer
En dan is het tijd voor mijn favoriete liedje op dit moment: No longer slaves- Reyer. Ik denk dat veel christenen het originele liedje wel kennen. Maar Reyer heeft er dus een remix van gemaakt. Ik vind het altijd wel spannend bij Reyer of het een goede remix is, maar deze vind ik oprecht heel erg vet!


Statement kettingen
Dit was vorig jaar zomer echt een trend, maar ik houd er nog steeds van! Ik heb er nu twee, en deze zijn zo goed te combineren! Het zijn natuurlijk ook twee basiskleuren die bij alles passen. Maar dit zijn al echt maanden mijn favoriete sieraden!

-Anna

Wat vind je van de rubriek Favorites?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten