vrijdag 19 februari 2016

24, nakomen en martelstoel?

Hey guys!

Wat me deze week allemaal is overkomen.... Van een valentijnsdiner tot nakomen voor een papiertje, en van chocoladetaart in de 40 dagen tijd tot een martelstoel...  
Zaterdag
Eindelijk mogen we weer! Vandaag begon 24 (christelijk tienerprogramma) weer! Maar eerst, huiswerk. Dan moet je toch maar even doorbijten... 
Na het huiswerk te hebben afgemaakt en alles te hebben ingepakt stap ik vol verwachting de auto in, op naar een geweldig weekend. 
Daar aangekomen, volgt natuurlijk een grote knuffelpartij na elkaar een maand niet gezien te hebben ;p. We begonnen het weekend met dans, of sport en spel. Je mocht kiezen wat je wou. Nou 3 x raden wat ik heb gekozen?
Na 2 uur gedanst te hebben mochten we ons dan eindelijk klaarmaken voor het valentijnsdiner. Vet stom dat ik geen foto's heb gemaakt! Alles en iedereen zag er zo mooi uit! Maar goed... 
Na het diner hadden we nog een dienst. We sloten de avond af met een beetje chillen en spelletjes spelen. En toen was het alweer bedtijd...

Zondag
Echt jonguh, altijd als ik zo'n weekend weg ben, kan ik echt niet slapen. Ik heb dan ook best veel wakker gelegen. Maar op zich wel genoeg energie om de dag door te komen. 
Na het ontbijt hadden we een soort mini-dienst en stille tijd. Vervolgens mochten we weer 2 uur dansen. 
We gingen heerlijk lunchen, met pizzabroodjes! Ik hou van de zondag, zondag is het smikkeldag. (met andere woorden, zondagen tellen niet mee met de 40 dagen tijd.)
We hadden nog even chilltijd en daarna sloten we het weekend alweer af, met onder andere weer een knuffelsessie.

Maandag
Heel fijn dat ik na dit drukke weekend het eerste vrij was. Had ik echt even nodig!
Na school ging ik weer mee met een vriendin van me, om daar huiswerk te maken en te eten. 
We hadden dus trainen. En ik eet dus 40 dagen gezond. Nou doen we met ons team een 'engelactie'. We hebben iemand een paar maanden geleden getrokken en die moeten we dan anoniem verwennen. Nou had mijn engel dus een chocolade taart voor me gekocht! Hemels natuurlijk, maar ik doe mee aan die 40 dagen tijd:p Dus ik zei dat zo... Mijn trainster: 'OH! *ahum* oh...' Ik wist dus ook meteen wie mijn engel was :)
Van die taart had ik toch maar een klein stukje van genomen... Want ja, het zou zonde zijn als die niet meer lekker is over een paar dagen;) De rest zit nu in de vriezer voor de zondagen als beloning.

Dinsdag
Superchill! We waren de eerste 2 uur vrij. Ik kon wel uitslapen tot half 8! Ik moest ook nog leren voor Frans, waarbij ik dacht dat ik weer best de avond van te voren kon leren maar dat niet zo was. 
Na verder een vrij normale schooldag te hebben gehad, mochten we weer naar Zeist voor een test voor m'n knieën. Daar aangekomen, moest ik op een stoel zitten. Vrij normaal, denk je. Het zag er echter uit als een martelstoel... Ik werd namelijk helemaal vastgebonden, zodat ik er de maximale kracht achter kon zetten. Ik wist toen echt nog niet wat me overkwam, maar ik ging er maar in mee. Het bleek dus dat je met zo'n apparaat je strekkracht en buigkracht kunt testen van je benen. 
Kortom, we zijn erachter gekomen waarom ik altijd zo'n pijn in m'n knieën heb. Mijn hamstring loopt qua kracht achter op m'n bovenbeenspieren aan de voorkant (geen idee wat de naam is). Die balans moet dus beter worden. Ik moet vanaf nu dus regelmatig naar de fysio om die balans op te bouwen. En dan maar hopen dat het beter gaat! 

Woensdag
Weer de eerste 2 uur vrij! Wat een leven... 
Nouja, leven? Vandaag was nou niet echt een heel bijzondere dag verder ofso. 

Donderdag
Ik moest dus een briefje inleveren voor dat ik naar de fysio was geweest. Maar natuurlijk moest mijn negatieve eigenschap weer ingrijpen. Dus ik vergeet om het briefje in te leveren en het 4e komt de conciërge mij uit de klas halen. 'Nou, wanneer ga je nakomen?' Shit! Nouja, doe maar meteen het 7e dan. Ben ik er vanaf. 
Omdat ik dus dit jaar moet kiezen voor m'n profiel hadden we vandaag vakkenmarkt, waarin alle 'onbekende' vakken uit de bovenbouw worden uitgelegd. Was wel chill, aangezien je geen les had. Maar ik kwam nou niet echt verder qua informatie...
Na de vakkenmarkt was het tijd voor mijn nablijfuurtje. Er bleven nog wat mensen uit m'n klas hangen om me uit te lachen. Wat een schatjes! Ik moest dus de hele school ontruimen van propjes, plastic en ander afval. Toen ik klaar was, mocht ik nog even huiswerk maken. Het viel allemaal wel mee, maar het was nou niet echt motivatie om opnieuw na te komen...

Vrijdag
Nu moest ik wel vroeg opstaan... Helaas. Nouja... Straks alweer weekend. Alleen nog even een repetitie knallen. 
Uiteindelijk heb ik die repetitie niet echt geknald... Maakt niet uit. Ik ga toch geen economie kiezen :p
's Middags heb ik geblogd en gegeten. Ja gegeten. M'n moeder heeft van die heerlijke noten enzo gekocht, man wat hou ik ervan! Gezond eten kan best lekker zijn ;)
Straks ga ik wel iets knallen, for real. We mogen weer optreden! En al is het maar een optreden bij de freerungroepen van onze eigen vereniging, optreden blijft leuk :)

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten