woensdag 20 januari 2016

Voor- en nadelen van de winter


Hii all!

Zoals jullie allemaal al wel weten is het winter, ja echt! Winter is het seizoen van een prachtig winter wonderland, maar ook met veel gladheid, waarmee je dus gauw op je snufferd valt. Wat zijn nog meer voor- en nadelen van de winter? Lees verder!


Nadelen:

Kou
Voor degenen die het nog niet wisten, bij deze: In de winter is het koud.


Hallo vetlaagjes
In de winter is het zo dat je nou eenmaal meer verlangt naar warme chocolademelk met marshmallows en brownies dan lekker koud fruit. En dan heb je ook nog eens die appelflappen, oliebollen en niet te vergeten het kerstdiner! 


Waar blijft die zon?
Als blogger vind ik het zwaar irritant dat ik er altijd rekening mee moet houden dat je na 16:00 geen mooi licht meer hebt. Nogal vervelend als je elke dag 15:45 thuis bent... Je hebt trouwens ook maar tot 16:00 om die selfie te maken met perfecte belichting. 


Die geweldige winterjassen, mutsen, handschoenen....
Gelukkig zit ik 's winters in de bus en kan ik nog wel een fatsoenlijke jas aan waardoor ik niet drie keer zo dik lijk. Deze is trouwens ook nog maar 3 jaar oud en heeft geen zakken meer, daarbij is de voering ook kapot waardoor alles er bijna uit valt. Misschien toch maar tijd voor een nieuwe winterjas?


Verprutste winterhandjes en gebarsten lippen
Mijn avondritueel duurt in de winter nog langer omdat ik me nog met een kilo handcrème en lippenbalsem in moet smeren. 


Hallo gladheid en kwajongens
Als er een beetje een fatsoenlijke winter is, komt er ijzel en sneeuw. Dat betekent dus heel veel uitglijden en ingepeperd worden!Voordelen:

Winter Wonderland
Sneeuw is zo verschrikkelijk mooi! Het is echt net een winter wonderland... Het is toch bijzonder dat een deel van de wereld een wit laagje krijgt? 


Smikkelen
Okay, je krijgt er vetlaagjes van, maar eerlijk gezegd ben ik bij als het warme choco seizoen aanbreekt! 


Byebye scheermesje
Het scheelt weer een hoop tijd aan gedoe met epilators en scheermesjes...


Sweaters and cozy socks 
Ik hou echt van truien en warme sokken. Ze zijn gewoon lekker warm en kan er heerlijk in wegkruipen! The most wonderful time of the year
Of je nou van de winter houdt of niet, het is in ieder geval de gezelligste! Kerst, nieuwjaar, spelletjes, maar ook wel stiekem de wegkruiptruien, warme choco/thee en de elektrische deken.

Ik ben mezelf thee aan het leren drinken, omdat het gewoon veel gezonder is dan warme choco :P


Excuus voor eindeloos netflixen
Je ouders zitten niet meer te zeuren dat je naar buiten moet gaan. Dus dat betekent met een goed excuus netflixen, youtuben en andere binnenactiviteiten. 


Ijsvrij?
Als de winter je matst heb je net genoeg ijzel of sneeuw om een goed excuus te hebben om niet naar school te gaan. Had ik dit jaar dus voor de eerste keer. Thanks winter!Eindelijk heb ik weer een artikel op woensdag geplaatst. Dat werd tijd! Gelukkig heb ik weer genoeg inspiratie verzamelt voor de komende weken... Dus hou m'n blog in de gaten!

-Anna

Wat is volgens jou een voor of nadeel van de winter?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten