zaterdag 2 januari 2016

Verjaardagen, logeren en oud en nieuw!

Hey!

Allereerst, GELUKKIG NIEUWJAAR! Het was deze week oud en nieuw, maar ik had nog meer feestjes. Een soort feestje met een paar vriendinnen, we hadden een huis voor onszelf. Maar we hadden ook een paar verjaardagen. Kijk je mee?
Zondag
Heerlijk uitgeslapen. In de middag had ik alvast wat voorbereidingen getroffen voor die avond. We hebben namelijk een kantoor achterin de tuin wat een beetje als huisje is ingericht. Dus ik had een paar vriendinnen uitgenodigd om te komen slapen. 
En 's avonds kwamen ze. Alles even klaargemaakt en daarna gechilld, gepraat,gegeten en just dance gedaan ^-^. 

Maandag
Vroeg opstaan, want er moest er één weg naar Amsterdam. Een paar meiden hadden het ontbijt klaargezet en het was heerlijk! Daarna moest ik Miral wegbrengen naar de bushalte. 
We waren omgekleed en waren klaar om naar het zwembad te gaan. Na een paar uur te hebben gezwommen was het weer tijd om naar huis te gaan. Om maar even de zelfstandige volwassenen uit te hangen zijn we boodschappen wezen doen en zelf wezen koken. Het was echt heerlijk! Als voorgerecht hadden we een soort van pizzatjes van Turks brood. Als hoofdgerecht hadden we spaghetti, patat en een paar toastjes. En als dessert hadden we half cookie dough, half brownie, en ijs. (Mijn gerecht ^-^) 
Uiteindelijk hebben we er tot 10:00 over gedaan om alles klaar te maken en op te eten. Daarna gingen we weer een beetje chillen, facetimen, filmpjes maken, enz...

Dinsdag
Na rustig te hebben ontbeten, nog even hebben gechilld, moesten de eersten weer naar huis. Komt m'n moeder binnen, vraag ik of m'n mobiel binnen is: Nee nog niet. Ik betwijfelde nog of ze loog, en inderdaad. M'n mobiel was maandagavond al gekomen! Dus ik ren naar binnen en daar ligt ie! Eindelijk! Review staat al online :)
's Middags naar mijn jarige oma geweest en nog naar een fiets wezen kijken. Ik heb namelijk al 4 jaar dezelfde fiets. En ik moet vanaf na de voorjaarsvakantie 40 km per dag gaan fietsen. Omdat ik dus altijd last heb van m'n knieën, lange afstand en het feit dat ik bijna alleen moet fietsen, mag ik een e-bike (elektrische fiets)! Superchill!

Woensdag
Aangezien ik net een nieuwe mobiel had wou ik hem natuurlijk wel even uitproberen. Dus dat heb ik de hele dag waarschijnlijk gedaan. Owjah! We zijn naar de fietsenwinkel geweest en daar de laatste handelingen getroffen om de nieuwe fiets aan te schaffen :)


Donderdag
Oudjaarsdag, en mijn vaders verjaardag. Dat betekent een dag vol bezoek en heel veel appelflappen! En zo gezegd, zo gedaan. 's Avonds waren we echter alleen gelaten omdat we niet ergens naar toe konden, ivm mijn broer die nog nergens naartoe kan. Maar goed, dan maar lekker met z'n vijven nieuwjaar vieren. Aangezien we op een bedrijventerrein wonen, was er niet echt iets te zien. Wat wel jammer was. Maar in ieder geval: 


Als je te lui bent om te lezen of vertalen: ik wens jullie het allerbeste!

Vrijdag
En dan word je wakker in 2016. Toch wel een beetje bijzonder. Ondanks dat het bijzonder was, moest ik er toch maar aan toegeven dat school dichtbij kwam en dat ik er echt weer iets aan moet gaan doen. Dus ik heb ruim 2 uur gedaan om een Engels boekje te lezen. Het verhaal was vre-se-lijk (in de zin van slecht)! Het ging dus over een jongen die een meisje's dagboek had gevonden, ze heette Hannah. Maar die Hannah die vond het dan de normaalste zaak van de wereld om een relatie te nemen met je Engels docent van in de veertig. En ze had een eetstoornis (wat dan wel weer zielig was). Maar volgens mij was ze gewoon een beetje heel erg in de war. Puberteit hé?
En dan op de (ongeveer) laatste dag van de vakantie mag je je toch ook wel een beetje kind voelen? Dus ik ben de rest van de middag op de wii geweest. Soms ben ik echt kansloos. 
's Avonds gingen we nog even naar mijn oudoom. En als je eenmaal bij hem bent, kan je erop rekenen dat je de komende 3 uur nog bij hem zit als je niet opstaat. Hij heeft namelijk in de oorlog geleefd, hij was toen tiener, dus hij weet er nog veel van. En prachtige verhalen dat hij verteld! Wel een beetje ingewikkeld, dus je moet het goed bijhouden. Maar als je je interesseert in de oorlog moet je zeker bij hem langsgaan!

-Anna