vrijdag 15 januari 2016

Smartphonehaat, babysitten en projectdagen?

Hey!

Deze week was best wel chill. Het begon met een verjaardag, waarna eigenlijk toch best hard geleerd moest worden (en ik had geen eens toetsweek) maar afgesloten werd met projectdagen...
Zaterdag
Vandaag was m'n broertje jarig. De ochtend en middag heb ik een beetje lui lopen doen en huiswerk gemaakt. Eind van de middag en avond bestond vooral uit eten en kletsen. Het leuke was dat mijn kleine neefje van een paar maanden ook even langskwam.Owja! Dit weekend heb ik ook mijn nieuwe (elektrische) fiets gekregen. Dat ding gaat hard jonguh! Maar wel erg chill. Kan niet wachten om naar school te fietsen! 'T is nog veel te koud!

Zondag
Jaa! Ik mocht weer helpen bij die schattige kindjes van de zondagschool:) Ik overweeg serieus om babysitter te worden... Lijkt me echt leuk! En verdient ook wel lekker... Maar waar wil ik de tijd vandaan halen? Geen idee...
Verder was het de hele dag huiswerk maken en leren. Ik kan echt niet plannen! Ja ik kan wel plannen maar ik hou me niet aan m'n planning. Echt dom... Komt omdat ik zo verslaafd ben aan m'n telefoon. Ik ga denk ik maar weer eens een maandje minderen. Heb ik vorig jaar ook gedaan. Een maand zonder social media. Was echt lastig, maar ik had mezelf en anderen wel bewezen dat ik best zonder kan!

Maandag
En weer lekker naar school. Iedereen heeft toetsweek, maar bij ons begint het er ook op te lijken. Elke dag een toets, voor drie dagen en dan ook nog huiswerk. Zwaar leven... Nee valt wel mee ;)
Dus ik heb de middag geleerd. Gelukkig mocht ik 's avonds nog wel even dansen!

Dinsdag
Aangezien ik nogal last had van uitstelgedrag maandag, moest ik nog even in de bus leren. Uiteindelijk ging het nog wel redelijk... Hoop ik... 
Omdat ik het 6e uit was, ging ik maar weer wandelen naar het station, aangezien ik anders een halfuur moest wachten. Ik wil echt fietsen! Zodra het warm genoeg is, spring ik meteen op de fiets!
Ik heb weer mijn hele middag verspild aan uitstelgedrag zodat ik 's avonds moest doorleren tot 22:00... Haat aan smartphones. Ik neem een nokia.

Woensdag
De laatste repetitie en dan een paar daagjes geen huiswerk of leren. Moet goed komen.Verder was er niet echt iets bijzonders op school. 
Na school ging ik even langs oma om even bij te kletsen en te helpen (het grote voordeel aan oma's: ze staan erop dat je geld aanneemt. Dikke prima!)
's Avonds was ik toch nog zo koppig om na een paar weken weer naar mijn dansruimte te gaan om toch maar even te dansen. Heerlijk! Maar mijn knieën vonden het helaas minder leuk... 

Donderdag
School begon met een volleybaltoernooi. En ik mocht/kon niet meedoen... Weer m'n knieën. Ik vond het op zich niet zo erg. Ik bedoel, volleybal is nou niet echt mijn favoriete sport. Dus wat ik mocht doen was omroepen. Ik moest de tijd precies in de gaten houden en als het tijd was om te beginnen of eindigen moest ik naar het kamertje met de microfoon lopen en omroepen. Het was eigenlijk best wel leuk. Even kijken, kletsen met mensen die niet aan de beurt waren en dan even naar het kamertje lopen en repeat. Het ongemakkelijke was dat er in dat kamertje soms een hele docentenbijeenkomst was... 
Verder hadden we projectdag vandaag. Dus we moesten over een bepaald onderwerp een presentatie maken en dat vrijdag presenteren. Dat is het idee. Bij ons is het meestal zo dat de dagen bestaan uit een uurtje werken, en verder heel veel eten, kletsen en gek doen. Vooral als je de chille leraren hebt. 

Vrijdag
Vandaag hadden we dus ook projectdag. We moesten best wel haasten met het klaarmaken van de presentatie maar we waren op tijd en ging best goed! Uiteindelijk waren we om 12:00 al uit dus dat was wel heel chill! Dat betekent de hele middag youtuben en nog even aan m'n blog werken. 

-Anna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten