vrijdag 22 januari 2016

Natuurkundedepressie en 24?


Hey!

Deze week begon superleuk met een heerlijk weekend vol gezelligheid. Maar eindigde in natuurkunde depressie... Zaterdag
Ja! Het was eindelijk zo ver! Ik zou eindelijk m'n vrienden weer zien die ik zo lang niet meer gezien had. Maar eerst nog even vroeg eruit om m'n huiswerk te maken. Ik moest namelijk ook nog naar de open dag van m'n school om te helpen bij drama. Kostte 3 uur van m'n dag, maar was op zich wel gezellig en een puntje erbij! Uiteindelijk hadden we maar en halfuur aan huiswerk dus was ik al heel snel klaar...
's Middags heb ik m'n koffer ingepakt en nog even wie is de mol gekeken en daar ging ik. Ik zou naar een nieuw tienerprogramma gaan van Jeugd met een Opdracht. En man wat had ik daar veel zin in! Ook vooral om het feit dat m'n halve vriendengroep niet wist dat ik kwam en ik ze daar verraste :) Gelukkig vonden ze het leuk! Stel je voor van niet... 
Maar goed. Het programma was erg chill. We kwamen daar aan om ongeveer 15:30 en chillden een beetje tot 16:00. We hadden een kleine introductie wat dit weekend ons te wachten stond. Na even serieus te hebben gedaan was het tijd voor gekkigheid en deden we een paar spellen. Toen hadden we heerlijke lasagne gegeten en was het tijd voor corvee. 
Aangezien het een christelijk tienerprogramma is hadden we ook nog een dienst. Het was best wel awkward aangezien we maar met 25 mensen zongen en het vet zacht was... Maar verder was het wel een mooie dienst. 
Na de dienst kwam ik tot de geweldige ontdekking dat het sneeuwde! Eindelijk! Waarom kan het eigenlijk nou nooit met kerst sneeuwen... Maar dat terzijde. Dus we hebben een sneeuwballengevecht gehouden waarbij natuurlijk míjn mond twee keer werd volgepropt met sneeuw. Heerlijk! 
Verder hebben we nog wie is de mol gekeken (half) en nog een beetje gechilld. Het was vet raar, want we waren nog maar een paar uur bij elkaar en we konden al vet goed met elkaar opschieten. Het was een hele nieuwe groep en ik kende de helft niet. Echt een hele fijne sfeer!
Omdat dit leuke mensen zijn :)

Zondag
Toen moesten we toch echt weer opruimen. Maar gelukkig hadden we ruim de tijd en hoefden we pas 9 uur te ontbijten. 
Na het ontbijt begon de brainstorm. Deze nieuwe tienergroep had namelijk nog geen naam, invulling van de komende weekenden, afspraken en andere ideeën. Uiteindelijk kwamen we tot de naam 24 (24 tieners, 24 uur). Helemaal prima!
We gingen lunchen en daarna moesten we schoonmaken. 
Om elkaar wat beter te leren kennen splitsten de jongens en de meisjes. Wij als meiden bleven lekker binnen en gingen theeleuten. We hadden van die kaartjes met vragen en lieten die rondgaan, zo hebben we elkaar beter leren kennen. 
En toen was het alweer het einde. Echt jammer dat het zo kort duurt. Maarja, gezellig was het zeker!


Maandag
En ook na een leuk weekend is er een maandag. Gelukkig kon ik nog wel even uitslapen tot 7:10 aangezien ik het 1e vrij was. Chill! Maar dat liet niet al mijn vermoeidheid verdwijnen...
' s Middags had ik weer een geweldige uitwerking van m'n planning waardoor ik 's avonds nog tot 22:00 moest leren... Lekker bezig Anna!


Dinsdag
Op zich was vandaag weer een gewone schooldag... Nadat ik op het station voor een studente werd aangezien heb ik de hele middag lopen lanterfanten en foto's maken, waardoor ik 's avonds nog al m'n huiswerk en artikel moest maken. Uiteindelijk heb ik alles precies zo gedaan dat ik eindelijk weer eens een artikel op woensdag kon plaatsen, ook nog al m'n huiswerk af had en 8 uur kon slapen. Dit was dan ook de enige dag waarop dat is gebeurd.Woensdag
Ik had 2-6. De irritantste bustijden. Ik hoop dan ook dat het volgende week warm genoeg is om met de fiets te kunnen. Mijn nieuwe rooster is namelijk 7-7-6-6-6. Dat betekent dat ik 3 keer per week een halfuur moet wachten... 
De rest van de dag heb ik waarschijnlijk uitgesteld en 's avonds huiswerk gemaakt en alvast geleerd voor natuurkunde. 


Donderdag
Weer 2-6. Gelukkig mocht ik eerder de les uit om de bus te halen. Ik had namelijk een hoop te doen. Natuurkunde. Gelukkig had ik geen ander huiswerk anders zou ik 'm echt stressen! Nouja, nu alsnog. Ik ben de hele middag en avond bezig geweest voor natuurkunde. Wat een !@#$%^&* vak. 


Vrijdag
Ik was al om 6:30 uit m'n bed gegaan zodat ik nog een uurtje kon leren. Maar uiteindelijk kreeg ik stank voor dank. Echt 1 honderdste van wat ik geleerd had kwam op die toets. Lekker dan. Zoveel tijd verspild aan niks. Maarja. Ik heb nu wel lekker weekend... En ik hoef voorlopig ook niet meer te stressen voor een natuurkunderepetitie. 

-Anna


1 opmerking:

  1. Ik haat natuurkunde ook. Precies hetzelfde. Zoveel tijd erin stoppen en dan komen er alleen van die domme vragen in, die je alleen kan weten als je de docent zelf bent. 😭

    BeantwoordenVerwijderen